A4-Tech Bloody G260, 100 dB, 16 Ohm, 7.1, RGB, USB-A, Mikrofonos, Vezetékes, Fekete gaming fejhallga

15 017 Ft
Budapest
1 napja, 16 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12179988
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szeretnél előnyt szerezni más gamerekkel szemben és jobb játékeredményeket elérni? Akkor felkeltheti érdeklődésedet a nevezetes A4tech által létrehozott gaming fejhallgató, amellyel a legkisebb részletről sem fogsz lemaradni. Fülpárnái jól illeszkednek a fülekre és rendkívül kényelmesek. 

Zárt szerkezete lehetővé teszi a külső hangok teljes kizárását. A hangszigetelés jelentősen javítja a 3D audió pontosságát és minőségét, amelynek köszönhetően mindig egy lépéssel az ellenfeleid előtt fogsz járni. Más fejhallgatóktól eltérően különlegesen hosszú, 2 m-es kábellel bír, amely egy oldalon csatlakozik.

20 és 20000 Hz közötti frekvenciatartománya mellett biztos lehetsz benne, hogy az egyes hangokat a lehető legjobb minőségben fogod visszakapni. Az érzékenység befolyással van az akusztikus teljesítményre, különösképp a hangvisszaadásra és a hangerőre.

Az elsőosztályú A4tech gamer fejhallgató érzékenysége 100 dB/mW. A hangszóró méretét is lényeges megemlíteni, ami ebben a konkrét esetben 50 mm. RGB megvilágítással ugyancsak felszerelték.

A kitűnő minőségű A4tech Bloody G260 funkciói

A közismert A4tech által gyártott gaming fejhallgatónak egyetlen elszánt gamer felszereléséből sem szabad hiányoznia. Hogy tudj kommunikálni a csapattársaiddal, emiatt mikrofonnal szintén kibővítették. A beépített hangerőszabályozóval módosítható a hangerő. 

Nagy előnye, hogy támogatja a 7.1-es térhangzást, melynek köszönhetően minden ellenséges lépést hallani fogsz. A fülpárnákat könnyűszerrel kicserélheted. Ez a meglévő A4tech gamer fejhallgató PC, PlayStation 5 és Xbox Series platformhoz készült.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest