Adler AD 6513 2000W 1-Zónás Fekete Indukciós főzőlap - ADLER

18 425 Ft
Budapest
1 napja, 1 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7814341
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az indukciós tűzhelyek még mindig népszerűek, és egyre gyakrabban használják őket konyháinkban. Nagyra értékeljük stílusos kivitelüket, egyszerűségüket és biztonságos használatukat. Ha nem vagyunk teljesen meggyőződve arról, hogy ez a tökéletes megoldás számunkra, akkor érdemes megvásárolni az ADLER AD 6513 egyégős indukciós tűzhelyet. Segítségével tesztelhetjük, hogy az indukció hogyan fog működni számunkra.

Egyzónás főzőlap kis konyhába

A hordozható készülékek akkor fognak jól működni, ha kis konyhánk van, és nincs hely a hagyományos társaiknak. A mi tűzhelyünk egy főzőlappal rendelkezik, de könnyedén elkészíthetünk rajta egy ételt az egész családnak. Nagy kényelem, hogy elég egy egyenes felületre tenni, és bedugni egy konnektorba, hogy használni tudjuk. A készülék maximális, akár 2000 W-os teljesítménye lehetővé teszi, hogy gyorsabban főzzön ételeket, még azokat is, amelyek több időt igényelnek. Ezt a folyamatot a gyorsfőzés funkcióval még tovább gyorsíthatja. Ideális készülék egy telken, egy diákszobában vagy nyaralások alkalmával is. Annak köszönhetően, hogy a tűzhely kis helyet foglal, szinte minden körülmények között élvezhetjük kedvenc ételeink ízét. A stílusos kialakítás, az üvegfelület és az elegáns fekete szín nemcsak funkcionálissá, hanem a konyha elegáns kiegészítőjévé is teszi. Ellenőrizhetjük, hogy a főzés egy ilyen tűzhelyen a kedvünkre fog-e működni, és segít a hagyományos konyha meghibásodása vagy gázhiány esetén is.

Kicsi, de sok funkcióval

Az indukciós tűzhely LED kijelzővel rendelkezik, amelyről kényelmesen leolvasható minden információ. Kétféleképpen irányíthatjuk a munkáját, vagy a hőmérséklet, vagy a tűzhely teljesítményének szabályozásával és beállításával. A kiválasztott opciótól függően kilenc fűtési szint közül állíthat be egyet. A kínált hőmérséklettartomány pedig 60-240C között van. A 180 perces időzítő azt jelenti, hogy nem hagyja bekapcsolva a készüléket, és nem tesz kárt az edényben vagy serpenyőben. Érdekes megoldás a 60C-ra történő fűtési funkció, amely lehetővé teszi, hogy az ételeket melegen tartsa anélkül, hogy újra meg kellene főznie őket. Így az egész család élvezheti a meleg ételeket a hosszabb családi összejövetelek ellenére is. A tűzhely minden hasznos biztonsági funkcióval rendelkezik, például gyermekbiztos zárral, hogy ne tudják egyedül bekapcsolni a készüléket, és automatikus edényérzékeléssel.

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest