Ajándék ötletek az utolsó pillanatra

Budapest
2 éve, 4 hónapja

A karácsonyi ajándékozás vonatkozásában kétféle embertípust tudunk megkülönböztetni. Az egyik típusba azok az emberek tartoznak, akik már hónapokkal az ünnep előtt kitalálják és meg is vásárolják az összes ajándékot. Míg a másik típusba azok, akik az utolsó pillanatban kétségbeesetten és reményvesztetten gondolkodnak és kutatnak a megfelelő ötletek után. A cikkünk az utóbbiaknak nyújt segítséget, így ha te is ebbe a csoportba tartozol ezt a cikket neked készítettük.

 

Az utolsó pillanatra hagyni az ajándékok kitalálását és beszerzését nem a legjobb stratégia, azonban bármi történhet ami miatt így alakulhatnak a dolgaink. A legfontosabb ebben az esetben, hogy ne keseredjünk el, hiszen megannyi lehetőségünk van.

 

Karácsonyi ajtódísz a Maxaprón

Kép forrása: Unsplash.com


Ebben a cikkünkben olyan ajándék ötleteket osztunk meg, melyekkel nem igazán lehet mellélőni. Nézzük is:


Ajándékutalványok

 

Habár többen megúszós ajándéknak gondolják a vásárlási utalványokat, valójában a legtöbb esetben arról van szó, hogy akit meg szeretnél ajándékozni, például egy szép jó könyvnek örülne, de nem tudod eldönteni, melyiket olvasná el szívesen. Így már figyelmes ajándék ugye? Plusz pont az utalványok mellett, hogy már online is beszerezhetőek és megannyi féle van belőle, így ruházati , elektronikai vagy akár könyvesbolti utalványok közül is válogathatunk. A legjobb, hogy teljesen személyre szabható, hiszen tudjuk, hogy az illető mit szeret csinálni, mi a hobbija, így nem hibázhatunk az ajándékkal sem.

 

Élményajándékok

 

Az utolsó pillanatos ajándék vásárlásoknál, gyakran beleesünk abba a hibába, hogy megragadjuk az első tárgyat amely a kezünk közé akad, azonban ez sok esetben nem a legjobb döntés. Ehelyett inkább ajándékozzunk élményt. Nagyszerű ötlet lehet egy élményvezetés vagy egy koncertjegy, hiszen egy ilyen ajándék örökre szóló élményt hagy. Ezek mellett nagyszerű ötlet lehet egy tanfolyami utalvány is. Vannak kreatív tanfolyamok, főzőtanfolyamok, külön sütemény készítő tanfolyamok, de ha alaposabban utánajárunk, akkor látni fogjuk, hogy nagyon széles a választék.

 

Parfümök

 

Egy finom parfüm, olyan mint az ékszer. Öltöztet, az énünk részévé válik, és már messziről meg lehet ismerni róla, hisz minden illat máshogy áll az emberen. A karácsonyi szezonban a legjobb az, hogy ilyenkor a kedvenc parfümünk ajándékszettben is kapható, ami nem szokott drágább lenni magánál a parfümnél, csak mellé van dísz csomagolásba készítve testápoló, kézkrém, tusfürdő is. Tökéletes nőknek és férfiaknak egyaránt.

 

Ékszerek

 

Egy kifinomult különleges ékszerrel nem lehet mellélőni. Ebben a kategóriában ugyanis hatalmas a választék, emellett ha az ajándék mégsem az igazi, szinte mindenhol van lehetőség kicserélni egy másikra. Habár az ékszereket általában a nőknek szoktunk ajándékozni, a férfiakat egy karórával is meglephetjük. Az órák között ráadásul megannyi lehetőség van árban és típusban is válogatni. 

 

Saját készítésű ajándékok

 

Abban az esetben , ha tényleg az utolsó pillanatra sikerült hagyni az ajándék vásárlást, akkor az a legegyszerűbb ha a kreativitásunkat hívjuk segítségül. Számos lehetőség van arra, hogy különleges és egyedi ajándékot készítsünk. Például választhatjuk azt, hogy egy szebb üvegbe 365 napra szóló személyre szabott idézetet teszünk, egy szalaggal átkötjük, és azt adjuk ajándékba. Esetleg beleférhet egy egyszerű fotómontázs a közös képeitekből, hiszen fotókat már sok helyen lehet nyomtatni. Habár a saját készítésű ajándékokhoz is szükséges néhány eszköz, általában egy háztartásban fellelhetőek, így még gyorsabban elkészíthetjük.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest