Aktuális programok és események – csapatépítés, tanfolyamok, táborok

Budapest
5 éve

Ma hoztunk pár szuper szabadidős tevékenységet, melyeket nem érdemes kihagyni.

 

Gondolt már arra, hogy kiprobálná magát a pálinka főzésben? Kiváncsi rá, hogy hogyan is zajlik a menete? Személyes tapasztalatunk, hogy a legtöbb magyar rajong a finom házi készítésű pálinkáért. Ha Ön is így van vele és érdekelné egy remek pálinkafőző tanfolyam Fóton, van még ideje jelentezni. A szervezők fontosnak tartják, hogy a résztvevők ne csak megtanulják a pálinkakészítés folyamatát, hanem meg is értsék azt, ezért egy komplex ismeretanyagot is biztosítanak. Ezen kívűl a tanfolyamot követő egy héten belül leadott rendeléseinkre 5%-os kedvezményt is kapnak. 

 

 

A Bács-Kiskun megyében található tüneményes kis faluban, Hartán várja az érdeklődőket egy szuper csapatépítő program: kolbásztöltés a Duna parton. Sokan választják ezt a lehetőséget, hiszen a feladatoknak köszönhetően a kollégáknak csapatmunkára és probléma megoldási készségre van szükségük, ami a későbbiekben is összekovácsolhatja őket. A program nem csak cégeknek, hanem szinte mindenki számára érdekes lehet. A szervezők szeretettel várnak olyan nagy családokat vagy baráti társaságokat is, akik vidékre vágynak szeretik a friss levegőt, a finom kolbászt és a jó hangolatot.


A mai világban az informatika rohamosan fejlődik. Ön is azok közé tartozik, akiknek nem sikerült lépést tartania? Sokan vagyunk így ezzel és valljuk be, a megfelelő számítógépes ismeretek rendkívül megkönnyíthetik az életünket. Szigetváron ingyenes informatikai képzés képzés indul, de nagyobb érdeklődés esetén akár az Ön lakóhelyén is. Mindenkit szeretettel várnak, aki belöltötte a 16. életévét, egészen 65 éves korig. A tanfolyamon segítséget kaphatnak az elektronikusan intézendő ügyek elvégzésében, banki ügyek lebonyolításában, az interneten történő kommunikációban, valamint tájékoztatást is kaphatnak, hogyan jelentkezhetnek akár online állásokra, programokra.

 


Végül szeretnénk egy kicsit a gyerekeknek is kedveskedni a nyári szünetre. Angol nyelvű táborok indulnak Gyöngyösön óvodásoknak és iskolásoknak is egyaránt! A szervezők szuper programokkal várják őket, egész napos angol anyanyelvi környezetben, kirándulásokkal, játékos feladatokkal.Nem csak ez az egyetlen táborozási lehetőség akad Gyöngyösön, a szervezők a kis művészekre is gondoltak. Magyar nyelvű kézműves varázstábor is indul, ide szeretettel várják azoknak a jelentkezését, akik szívesen rajzolnak, barkácsolnak, alkotnak valamit a két kezükkel.

 

Kép forrása: istockphoto.com




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest