Allview 40iPlay6000-F/1 40", 101cm, 1920x1080, 60Hz, FHD, WiFi, USB, HDMI, CI+, Okos, (E), Fekete LE

121 675 Ft
Budapest
2 napja, 8 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11266267
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fedezze fel az Allview TV előnyeit

A teljesen optimalizált VIDAA operációs rendszer egyedi élménnyé alakítja az iPlay 6000 sorozat TV-modelljeit. Élvezed a jobb reakciót, a gyorsabb, intuitív és egyszerű interakciót.

Ön a legjobb helyi és globális tartalmat nézi, és a VIDAA-n elérhető főbb globális platformok közé tartozik a Netflix, a YouTube, a Prime Video, az NBA, az UEFA TV, a Deezer, a Kidoodle stb.

Az időd drága

használd tetszés szerint.

Az iPlay 6000 termékcsalád okostévéi, amelyek gyors bekapcsolás funkcióval rendelkeznek, rövid indítási időt és megnövelt böngészési sebességet kínálnak kedvenc tartalmaihoz. Fedezze fel a használati különbségeket, és felejtse el azokat a kellemetlen pillanatokat, amikor lemarad a legfontosabb képsorokról és hírekről.

Elegáns dizájn.

Jó minőség. Magával ragadó képek.

Az iPlay 6000 TV-sorozat modelljeit karcsú, modern és elegáns kialakításuk emeli ki. Könnyen beilleszthető otthonába, és minőségi képeket kínál, a valósághoz a lehető legközelebb álló jelenetekkel, amelyek a családi estéket mozijelenetekké varázsolják. A HDR10 opció élénk képkockákat, élénk színeket, figyelemre méltó kontrasztot és hatalmas színpalettát kínál.

Akció az egész családnak

A Képernyőmegosztás funkció lehetőséget ad arra, hogy telefonja, táblagépe vagy laptopja tartalmát nagyobb formátumban élvezze. Ha személyes eszközén aktiválja a Képernyőtükrözés funkciót, és kiválasztja a TV-t, megtekintheti kedvenc filmjeit, videoklipjeit és nyaralási fényképeit szeretteivel.

Ami az otthoni munkát illeti, a Képernyőmegosztás funkció segítségével rugalmasan elemezheti a fontos projekteket.

A képernyő kikapcsol, a figyelem fejlődik.

A multitasking életünk részévé vált, de otthon pihentető lehet. Az iPlay 6000 sorozat nagy teljesítményű Dolby Audio audiorendszerrel felszerelt TV-modelljeivel hatékonyan kombinálhatja a hasznosat a kellemessel. Az audio mód tökéletes választás a figyelmed fejlesztésére és egyéb tevékenységek végzésére.

Megvan az az előnye, hogy otthonról dolgozhat a munkahelyén, gondoskodhat a gyerekekről, sportolhat vagy bármilyen más háztartási tevékenységet végezhet. Mindent megtehet a kívánt hangtartalom megtekintése közben, előre telepített alkalmazásokon keresztül, mint például: Netflix, YouTube, de TV- és rádióállomásokon keresztül is. Élvezed az otthon minden pillanatát, és energiát takaríthatsz meg.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Dunavox DAB-18.55B Fekete Borhűtő
    Budapest XXII. kerület
    Exkluzív kompresszoros beépíthető Dunavox DAB-18.55B Fekete Borhűtő eladó most igazán kiváló áron! Ha eddig hezitált, most itt az alkalom igazán kiváló áron megvenni ezt a készüléket! Elegáns, teleüveg ajtaja révén modern konyhai környezetben történő...
    379 900 Ft
  • Pénzvizsgáló, bankjegyvizsgáló uv lámpa
    Budapest XXI. kerület, Budapest, Budapest
    Pénzvizsgáló uv lámpa, bankjegyvizsgáló uv lámpa eladó raktárunkból újszerű állapotban. Alkalmas bankjegy, értékpapír, igazolvány vizsgálatához. Ára: 3.000.- forint + Áfa (bruttó 3.810.- forint) Gábos Árpád spider92@t-online.hu Telefonszám: +36307374...
    3 000 Ft
  • Wacom STU-520 aláíró tábla
    Budapest XXII. kerület, Budapest, XXII., Budapest, XXII.
    Eladó egy Wacom STU-520 aláíró tábla raktárunkból újszerű állapotban. Kiváló minőség, széles formátumú színes kijelző, WVGA 800 x 480 felbontással rendelkezik, így helyet biztosít az aláírásoknak és a promóciós üzeneteknek egyaránt. Használható márka...
    50 000 Ft
  • Tápkábel nagy mennyiségben
    Budapest XXII. kerület
    Tápkábel csomag eladó raktárról nagy mennyiségben. Egy csomag 10 db. tápkábelt tartalmaz. Ár: 500.- forint + Áfa / db. (bruttó 635.- forint), a csomag ára 5.000.- Forint + Áfa Egyeztetett időpontban megtekinthető! Nézd meg a többi hirdetésünket is! S...
    500 Ft
  • Siemens KI20RA50/04 hűtőszekrény, hűtőgép
    Budapest XXII. kerület, Budapest, Budapest
    Eladó egy Siemens KI20RA50 beépíthető hűtőszekrény, Siemens hűtőgép. Tulajdonságok: Energiaosztály: A+, zajszint (dB): 34, 184 Literes, beépíthető. Méret: 54,1 cm széles, 102,1 cm magasság, 54,2 cm mélység. Siemens KI 20 RA 50, KI 20RA50, KI20RA 50. ...
    60 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest