Ambrogio Twenty Deluxe robotfűnyíró (Brushless - szénkefe) - Zucchetti

429 900 Ft
Budapest
1 napja, 17 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12361332
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
AMBROGIO TWENTY Deluxe robotfűnyíró egy prémium minőségű okoseszköz a gyepfelület magasságának szintentartásához folyamatos emberi beavatkozás nélkül. 
Az Ambrogio robotokat Olaszországban fejlesztik, tervezik és gyártják! Magyarországi képviselettel, szervizháttérrel és 36 hónap garanciával rendelkeznek!
Az Ambrogio robot egy olyan fűnyíró, amely maximális biztonsággal és hatékonysággal képes önállóan kezelni a gyep fenntartását és a saját maga újratöltését. Ideális azok számára, akik tökéletes fűnyírásra, valamint öko és fenntartható, professzionális és innovatív élményre vágynak egy igazi olaszországi termék használatával. Nincs más dolga, csak beprogramozni és hagyni, hogy tegye a dolgát. 
TELJESÍTMÉNY
Akár 700 m²-es füves területtel is megbírkózik, ezáltal kisebb és közepesen nagy kertekbe is ideális választás lehet. Négy különálló zónát képes lekezelni. Az erős motorjának és a nagyteljesítményű akkumulátorjának köszönhetően ó, akár 45%-os lejtőt is leküzd! Átlagos üzemideje 2 óra, alacsony akkumulátor szint esetén csatlakozóik a töltőjéhez. Feltöltés után folytatja a munkát, ha esetleg félbe maradt.
VÁGÁSI RENDSZER
Nagyméretű (Ø18cm), csillag alakú késsel rendelkezik. A vágási magasság 25-70mm között állítható, így az alacsony, pázsit szerű sport gyep és a magasabb, mediterrán típusú gyep esetén is megfelelő magasságot tudunk beállítani. Eco móddal és esőérzékelő szenzorral is rendelkezik. 
IRÁNYÍTÓEGYSÉG
Fizikai kezelőfelülete LED-es billentyűzet, plusz a tetején egy STOP vészleállító gomb is található. Ambrogio Remote alkalmazás Androidra és iOS-re is elérhető, mely vezetéknélküli Bluetooth kapcsolattal kommunikál az eszközzel.
TELEPÍTÉSE
Használatához határoló vezeték telepítése szükséges. A töltőállomást az ár tartalmazza!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Medence Market Webáruház

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Medence Market Webáruház

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest