Amica PC6411FTS 4 zónás 6.9 kW fekete indukciós főzőlap

135 877 Ft
Budapest
1 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8039975
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Amica PC6411FTS 4 zónás 6.9 kW fekete indukciós főzőlap

PowerChoice funkció
A PowerChoice funkció lehetővé teszi az eszköz teljesítményének a meglévő elektromos telepítéshez történő igazítását, egyfázisúhoz és háromfázisúhoz egyaránt. Négy maximális teljesítményszint érhető el, és a beállítás bármikor elvégezhető. A bevitt beállításokat elmenti a következő módosításhoz. Főzni bármelyik főzőlapon lehet egyszerre, túlterhelés nélkül.

Power-Boost funkció

A készülék azonnali, magas hőmérsékletet biztosít, majd átvált a legmagasabb beállításra. Hirtelen és intenzív felmelegítést igénylő ételekhez ideális.
HeatControl
A HeatControl funkció tájékoztatja Önt arról, hogy a zóna forró-e a fazék levétele után. 60 ° C feletti hőmérséklet esetén a kijelzőn megjelenik a „H” betű jelezve , hogy a zóna még meleg.

Gyerekzár
Könnyű véletlenül bekapcsolni vagy kikapcsolni a főzőlapot, miközben különböző tevékenységekkel foglalkozik a konyhában. Különösen akkor, ha vannak gyermekei az otthonában. A kockázat csökkentése érdekében az Amica főzőlapok speciális zárral vannak ellátva. Kapcsolja be a zárat, és teljes lesz a biztonság. A háztartások tagjainak biztonsága mindenekelőtt!

Időzítő
Adja meg, hogy mennyi ideig legyen bekapcsolva a főzőlap. Amikor az idő lejár, a főzőlap automatikusan kikapcsolja a fűtési zónát, és jelez. 

Melegen tartás
Az Amica indukciós tűzhely a melegen tartás funkciót használja. Csak válassza ezt a funkciót, és a kiválasztott főzőlap hőmérséklete 65 ⁰C-ra lesz beállítva. Ez a hőmérséklet ideális például levesek tálalására. Ennek a funkciónak köszönhetően az étel mindig készen áll a kiszolgálásra!

Gyors előmelegítés
 Az Amica indukciós főzőlapjai a gyors előmelegítő funkcióval rendelkeznek, amely rövid időn belül felmelegíti az edényt, majd a kiválasztott szintre igazítja a fűtési teljesítményt.

Indukciós főzőlap

Az indukciós főzőlap elektromágneses erő segítségével kizárólag nem a főzőlapot, hanem közvetlenül az edényt melegíti. Energiatakarékos és biztonságos főzési mód, mivel maga a főzőlap nem melegszik, nincs felmelegedési idő és maradék hő sem keletkezik.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest