Amica PIH6544PHTS4UN 2.0 4 Zónás, 7.35kW, Üveg, Beépíthető, Fekete Indukciós főzőlap

188 200 Ft
Budapest
1 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11029473
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
SlimHob


Válasszon egy univerzális főzőlapot, amely különféle munkalapokhoz és konyhabútorokhoz illeszkedik. Beépítése gyakorlatilag bármilyen, akár 12 mm-es munkalapba is lehetséges - ha van alatta fiók. És az Amica sütő feletti 28 mm-es munkalapban is. Ezenkívül, függetlenül attól, hogy az asztallap milyen anyagból készült. Ez egy nagy rugalmasság a tervezésben és a választás kényelme, tekintet nélkül az Ön ízlésére, divatjára és konyhája lehetőségeire.


AutoBridge


Vacsora nagy családnak? Az AutoBridge funkció lehetővé teszi, hogy nagyobb edényekben főzzön mindkét zónán egyszerre! A főzőlap érzékeli a nagy edényt, és automatikusan egyesíti a mezőket az edény formájának megfelelő fűtőzónává. Ezzel az intuitív megoldással gyorsabban és hatékonyabban főzhet!


Energiatakarékos


Az indukciós főzőlap akár 40%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy kerámia főzőlap. Ez lényegesen alacsonyabb villanyszámlát és nagyobb környezetvédelmet jelent. Fogadjon a megtakarításra!

Power Booster

Ne a konyhában töltse az idejét, töltse szórakozással! Ebben segít a PowerBooster funkció, amely növeli a fűtőteljesítményt és lehetővé teszi az ételek gyorsabb elkészítését. 0,4 l vizet akár 60 másodperc alatt is felforralhatsz! A rövidebb főzési vagy sütési idő kevesebb értékes tápanyagveszteséget jelent. Gyors és egészséges!

PowerChoice

Nem biztos benne, hogy milyen telepítés van otthon? A PowerChoice funkció lehetővé teszi, hogy a készülék teljesítményét a meglévő, egyfázisú és háromfázisú elektromos rendszerhez igazítsa. Négy maximális teljesítményszint áll rendelkezésre. A megadott beállítások a következő módosításig megmaradnak. Egyszerre minden területen főzhet túlterhelés nélkül.

Időzítő minden mezőhöz

A lágytojásból soha többé nem lesz kemény tojás. Használja a beépített időzítőt, és egyszerűen szabályozhatja a főzési időt – minden főzőzónán függetlenül. Ha lejár az idő, a főzőlap automatikusan kikapcsolja a főzőzónát, és hangjelzéssel értesíti Önt. Vagy ha úgy tetszik, használja az időzítőt visszaszámlálóként. Az indukciós főzőlap teljes ellenőrzést biztosít a konyhában eltöltött idő felett.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest