Amica VM 9001 Joran 150W 0.6L Akkumulátoros Porzsák Nélküli Álló Száraz Fehér porszívó

58 458 Ft
Budapest
1 napja, 21 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11025952
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
2 az 1-ben porszívó


Kézi és álló porszívó egy készülékben a nagyobb tisztítási kényelem érdekében. A készülék lehetővé teszi a nehezen elérhető sarkok egyszerű tisztítását. A levehető hosszú teleszkópos csőnek köszönhetően porszívózhatja az autót vagy a bútorokat a nappaliban.


Ultra könnyű


Mostantól a takarítás megszűnik „teher”, és szó szerint könnyű és kellemes tevékenység lesz! Azáltal, hogy minimálisra csökkenti a műanyag burkolatot és könnyű anyagot használ, a porszívó kézreálló és kényelmes. A lakásban való mozgás és a mennyezet közelében lévő helyek, például pókhálók felporszívózása már nem okoz gondot. Nincs több nagy felszerelés maga mögött cipelése!


EPA szűrő


A levegőszennyezés veszélyt jelent Önre? Olyan megoldásokat keres, amelyek csökkentik a kellemetlen és egészségre veszélyes por, pollen, atkák vagy baktériumok mennyiségét? Válasszon EPA szűrővel felszerelt porszívót. A szűrő a nemkívánatos részecskék 85-99,5%-át eltávolítja a kifújt levegőből. Gondoskodjon a biztonságról és a tiszta, egészséges levegőről.

Elektromos kefe LED háttérvilágítás

A beépített LED háttérvilágítású elektromos kefével még a rosszul látható helyeket is alaposan felporszívózhatja, mint például a kanapé alatti padló vagy a komód. Tisztításkor nem marad el semmilyen szennyeződés!

Kiegészítő tápegység az elektromos kefében

Az elektromos kefébe helyezett 10 W-os motor megnöveli annak forgási sebességét. A porszívózás során elért nagyobb teljesítmény lehetővé teszi a szőnyegek és a hosszabb szálú szőnyegek hatékonyabb kezelését, mint egy hagyományos kefével.

Kanapé fúvóka

A kárpitozáshoz speciálisan kialakított fúvóka lehetővé teszi a bútorok gyors, egyszerű és hatékony tisztítását. A por, morzsák és minden szennyeződés még a zugokban is hatékonyan eltávolítható, a család pedig egy filmnézés "tiszta élvezetté" válik.

Vezeték nélküli munka

A lítium-ion akkumulátor lehetővé teszi a vezeték nélküli működést anélkül, hogy a porszívót az áramforráshoz kellene csatlakoztatni.

Működési módok

A modelltől függően különböző üzemmódok, például: automatikus, magas, közepes, alacsony, lehetővé teszik a porszívó teljesítményének és működési idejének gyors beállítását.

Elektronikus teljesítményszabályozás

Könnyedén beállíthatja a megfelelő teljesítményt függönyök, kanapék, szőnyegek vagy parketta felszívásához.

Akasztó porszívóhoz és tartozékokhoz

A falra vagy szekrényre szerelt állomás lehetővé teszi a porszívó és a tartozékok kényelmes tárolását.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • áfonya bokor és áfonya tő eladó
    Budapest, Buda, Budapest
    Valódi ( nem hibrid) kék áfonya bokor és tő eladó hazai őstermelőtől. Fajtáink ( 12 fajta áfonya) a hazai klímát kedvelik, fejlettek, háromévesek, fürtös, nagyszemű ( 10-12 mm) termést hoznak már a kiültetés utáni szezonban. Jelenlegi méretük 100-120...
    9 órája, 40 perce
    4 990 Ft
  • Áfonya tő és áfonya bokor eladó
    Budapest
    Valódi ( nem hibrid) kék és fekete áfonya bokor és tő eladó hazai őstermelőtől. Fajtáink ( 14 fajta áfonya) a hazai klímát kedvelik, fejlettek, 2,3,4,5,6,-és 12 évesek, fürtös, nagyszemű ( 10-12 mm) termést hoznak már a kiültetés utáni szezonban. Jel...
    9 órája, 41 perce
    3 990 Ft
  • Áfonya tő és bokor nagy választékban
    Budapest
    Bőtermő, fürtös, a hazai klímát kedvelő, fagytűrő, valódi fekete áfonya tövek és bokrok kaphatók magyar őstermelőtől. A növények mér az első szezonban hoznak termést. Átvehetők személyesen a kertészetünkben, vagy postázzuk is. Az egész ország terület...
    13 órája, 59 perce
    3 990 Ft
  • Fekete áfonya tövek eladók
    Budapest
    Bőtermő, fürtös fekete áfonya tövek eladók magyar őstermelőtől. Többféle fajta-és méretválaszték. A fejlett tövek a hazai klíma-és talaj viszonyokat kedvelik. Kiszolgálunk személyesen, kertészetünkben, illetve postai úton is tudjuk küldeni.Budapest é...
    13 órája, 59 perce
    3 990 Ft
  • Piros állítható asztali lámpa (Anglepoise tervezés alapján)
    Budapest VI. kerület, Budapest, Budapest
    Eladó kiváló állapotban! Az eredeti 1935-ben tervezett Anglepoise lámpa ügyes hazai másolata. Az ötletes, időtlen dizájn a mai napig a belsőépítészet modern elemeként szolgál. Praktikus, modern klasszikus. Az egyedülálló rugós technika végső rugalmas...
    10 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest