AOC 27E3QAF, 68.58 cm (27"), 75 Hz, 16:9, 4 ms, HDMI, DP, D-SUB, USB 3.0, (E), Fekete IPS monitor

68 531 Ft
Budapest
1 napja, 13 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12251310
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
27"-es FHD IPS-monitor alapvető funkciókkal, amelyekkel a legtöbbet hozhatja ki a hosszú munkaidőből. Az olyan technológiák, mint az adaptív szinkronizálás, a villogásmentesség, az alacsony kék fény és a teljes ergonómiai funkciók, támogatják a munka és a tanulás során.

Állítható magasságú talp

Törődünk az Ön jólétével. Ez az oka annak, hogy ez a monitor magasságállítási lehetőségeket kínál, hogy segítsen elérni a tökéletes testtartást munka, játék vagy filmnézés közben. Az AOC monitor igényeire szabása nemcsak a fáradtság csökkentését és az egészség megőrzését segíti elő. Végső soron ez azt is lehetővé teszi, hogy Ön és csapata jobb eredményeket érjen el, függetlenül a munka jellegétől.

IPS mátrix

Az IPS mátrix a valósághű, mégis tiszta és precízen reprodukált színeknek köszönhetően kiváló vizuális élményt garantál. A színkonzisztencia biztosított, függetlenül attól, hogy a képernyőt milyen szögből nézzük.

Adaptív szinkronizálás

Az Adaptive Sync technológia szinkronizálja a monitor függőleges frissítési gyakoriságát a grafikus kártya által biztosított másodpercenkénti képkockákkal, így még gördülékenyebb játékmenetet biztosít azáltal, hogy kiküszöböli a képszakadás, a kiesett képkockák és a folyékonyságvesztés hatásait. Ez a funkció filmek és egyéb mozgóképek nézésekor is hasznos, és egyenletesebb megjelenítést biztosít.

75 Hz frissítési frekvencia

Szerezzen előnyt! A 75 Hz-es frissítési frekvenciának köszönhetően a mátrix másodpercenként 75 képkockát jelenít meg. A 75 Hz-es frissítési frekvencia 25%-kal nagyobb sebességet biztosít, mint a legtöbb belépő szintű 60 Hz-es monitor, miközben továbbra is elfogadható árat kínál, és extra képkockákat kínál azoknak a játékosoknak, akik le akarják győzni ellenfeleiket.

USB hub

Az AOC monitorokba épített praktikus USB-elosztók lehetővé teszik az íróasztal rendszerezését. Az oldalra szerelt portok könnyen elérhetők anélkül, hogy keresgélnénk, és elkerülhető az időveszteség, ha a számítógép hátulján szabad USB-portot keresünk.

HDMI

A HDMI (High-Definition Multimedia Interface) csatlakozót a legújabb generációs játékkonzolok, a jelenleg elérhető grafikus kártyák és a HDCP digitális tartalomvédelmi rendszert támogató dekóderek támogatják. Az 1.3-1.4b HDMI-verziók 144Hz-ig támogatják a frissítési gyakoriságot 1080p-vel és 75Hz-es 1440p-vel, a 2.0-2.0b HDMI-verziók pedig 240Hz-et 1080p-vel, 144Hz-et 1440p-vel és 60Hz-et 24K160p-vel.

DisplayPort

A DisplayPort interfész ultragyors digitális hang- és képátvitelt tesz lehetővé minőségromlás és jelkésések nélkül. Rajta keresztül csatlakozhat a monitorhoz többek között: számítógép, laptop, médialejátszó, játékkonzol és sok más eszköz. Ez a megoldás a szakemberek és az igényes otthoni felhasználók számára készült.

Villogásmentes

A Flicker-Free AOC technológia egyenáramú megvilágítású mátrixot használ, amely csökkenti a villogást okozó fényintenzitást. Most, hogy a szem megerőltetése és kényelmetlensége teljesen csökkent, élvezze a hosszú és intenzív játékmeneteket kényelmesen!

Alacsony kék fény

A rövid hullámhosszú kék fény káros lehet a szemre. Az AOC Low Blue Light technológia blokkolja a káros kék fény sugárzást anélkül, hogy megváltoztatná a képernyő színét. Más kísérletek a kék fény csökkentésére olyan szűrőket vagy beállításokat használnak, amelyek sötétítik/sárgítják a képet.

Keret nélküli kivitel

A modern és vonzó megjelenés mellett a keret nélküli kialakítás lehetővé teszi több monitor csatlakoztatását megszakítás nélkül a megjelenített területen. A kurzor/ablakok többé nem vesznek el a keretek sötét mélységében, ha több képernyőt egymás mellé helyez.

Karcsú megjelenés

Néha a kevesebb több: Minimalista, vékony profiljával ez a monitor zökkenőmentesen illeszkedik a munkakörnyezetbe anélkül, hogy a terjedelmes ház miatt megerőltené a szemét. Élvezze a több helyet az asztalon, az egyszerű szállítást és a vonzó kialakítást a vékony, könnyű kijelzővel.

Ergonómia

Kellemesen érzi magát! Az AOC magasságában és állítható dőlésszögű forgatható állványai segítenek elérni a legkényelmesebb és legegészségesebb monitorpozíciót.

Hangszórók

A beépített hangszóróknak köszönhetően tarthatja a kapcsolatot szeretteivel, barátaival, kollégáival. Nem kell külső hangszórókat csatlakoztatnia ahhoz, hogy élvezze a filmnézést, a zenehallgatást, a játékot stb.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest