Ezt a hirdetést archiválták.

AOC 27V5C/BK, 68.58 cm (27"), 75 Hz, 1 ms, FHD, HDMI, DP, USB 3.0 / USB-C, (F), Fekete IPS monitor

Budapest
4 napja, 15 órája

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12251313
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
FHD felbontás

Szeretne Blu-ray filmeket zseniális minőségben nézni, nagy felbontásban játszani, vagy éles szöveget olvasni irodai alkalmazásokban? Az 1920 x 1080 pixeles Full HD felbontásnak köszönhetően ez a monitor ezt is lehetővé teszi. Nem számít, mit néz, a Full HD felbontás teljes részletességgel megjeleníti azt anélkül, hogy csúcskategóriás grafikus kártyát használna, vagy sok rendszererőforrást fogyasztana.

IPS mátrix

Az IPS mátrix a valósághű, mégis tiszta és precízen reprodukált színeknek köszönhetően kiváló vizuális élményt garantál. A színkonzisztencia biztosított, függetlenül attól, hogy a képernyőt milyen szögből nézzük.

Teljesítmény 65 W

Az USB-C egy egyre népszerűbb technológia, amely lehetővé teszi az adat- és képjelek átvitelét, valamint a tápellátást egy kábellel, amellyel munka közben is tölthető az eszközök. Egyetlen vékony kábellel az AOC USB-C technológia akár 65 W teljesítményt biztosít, lehetővé téve a hagyományos nagy/alacsony fogyasztású eszközök (például egér vagy billentyűzet), okostelefonok és laptopok töltését.

75 Hz frissítési frekvencia

Szerezzen előnyt! A 75 Hz-es frissítési frekvenciának köszönhetően a mátrix másodpercenként 75 képkockát jelenít meg. A 75 Hz-es frissítési frekvencia 25%-kal nagyobb sebességet biztosít, mint a legtöbb belépő szintű 60 Hz-es monitor, miközben továbbra is elfogadható árat kínál, és extra képkockákat kínál azoknak a játékosoknak, akik le akarják győzni ellenfeleiket.

Alacsony kék fény

A rövid hullámhosszú kék fény káros lehet a szemre. Az AOC Low Blue Light technológia blokkolja a káros kék fény sugárzást anélkül, hogy megváltoztatná a képernyő színét. Más kísérletek a kék fény csökkentésére olyan szűrőket vagy beállításokat használnak, amelyek sötétítik/sárgítják a képet.

Hangszórók

A beépített hangszóróknak köszönhetően tarthatja a kapcsolatot szeretteivel, barátaival, kollégáival. Nem kell külső hangszórókat csatlakoztatnia ahhoz, hogy élvezze a filmnézést, a zenehallgatást, a játékot stb.

USB hub

Az AOC monitorokba épített praktikus USB-elosztók lehetővé teszik az íróasztal rendszerezését. Az oldalra szerelt portok könnyen elérhetők anélkül, hogy keresgélnénk, és elkerülhető az időveszteség, ha a számítógép hátulján szabad USB-portot keresünk.

Keret nélküli kivitel

A modern és vonzó megjelenés mellett a keret nélküli kialakítás lehetővé teszi több monitor csatlakoztatását megszakítás nélkül a megjelenített területen. A kurzor/ablakok többé nem vesznek el a keretek sötét mélységében, ha több képernyőt egymás mellé helyez.

Állítható magasságú talp

Törődünk az Ön jólétével. Ez az oka annak, hogy ez a monitor magasságállítási lehetőségeket kínál, hogy segítsen elérni a tökéletes testtartást munka, játék vagy filmnézés közben. Az AOC monitor igényeire szabása nemcsak a fáradtság csökkentését és az egészség megőrzését segíti elő. Végső soron ez azt is lehetővé teszi, hogy Ön és csapata jobb eredményeket érjen el, függetlenül a munka jellegétől.

Forgatás funkció

Az elforgatási funkciónak köszönhetően 180°-ban elforgatható fekvőtől álló tájolásig, ami különösen hasznos az asztali kiadói ágazatban.

Ergonómia

Kellemesen érzi magát! Az AOC magasságában és állítható dőlésszögű forgatható állványai segítenek elérni a legkényelmesebb és legegészségesebb monitorpozíciót.

Villogásmentes

A Flicker-Free AOC technológia egyenáramú megvilágítású mátrixot használ, amely csökkenti a villogást okozó fényintenzitást. Most, hogy a szem megerőltetése és kényelmetlensége teljesen csökkent, élvezze a hosszú és intenzív játékmeneteket kényelmesen!

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest