AOC CU34G2XP/BK, 86.36 cm (34"), 180 Hz, 21:9, 1 ms, Gamer, WQHD, HDR, HDMI, DP, USB, (G), Fekete Ív

168 341 Ft
Budapest
2 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12255098
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A CU34G2XP/BK egy 34 hüvelykes, ultraszéles ívelt monitor, amely lenyűgöző vizuális élményének köszönhetően nem csak játékra, hanem tartalomkészítésre és -tervezésre is tökéletes. A lenyűgöző WQHD 3440x1440 felbontás, a lenyűgöző 180 Hz-es frissítési frekvencia és a rövid, 1 ms-os GtG válaszidő garantálja a kép rendkívüli simaságát, és kiküszöböli a mozgó tárgyak elmosódását, így lazíthat, és úgy érzi, mintha a játék középpontjában lenne.

A HDR400 szabvány támogatása rengeteg színt és részletet biztosít, így tökéletes monitor a professzionális alkotók számára, akik pontosságot követelnek munka közben.

A versenyszerű és intenzív játékhoz a legjobb technológia szükséges a gördülékenyebb és késleltetésmentes játékmenet biztosításához. Az AOC AGON monitorának frissítési frekvenciája 180 Hz, így háromszor gyorsabb, mint egy normál kijelző. Az alacsonyabb képkockasebesség miatt az ellenségek egyik helyről a másikra ugrálhatnak a képernyőn, így nagyon nehéz célpontot találni.

A 180 Hz-es képkockasebesség visszahozza a kritikusan hiányzó képeket a képernyőre, és hihetetlenül sima mozgásban tárja fel az ellenség mozgását a könnyebb célzás érdekében. Ezzel az AOC AGON játékmonitorral nem kell elviselnie a beviteli késést és a képernyő szakadását. A GtG a szürkétől a szürkig terjedő rövidítése, és meghatározza, hogy mennyi ideig tart egy pixel a szürkeség egyik szintjéről a másikra jutni.

A játékokban minden ezredmásodperc számít, és meghatározhatja, hogy sikeresen lőttünk-e vagy kihagyunk. A rövid válaszidő kiküszöböli a szellemképet és a mozgási elmosódást is.

A 3440 x 1440 pixeles felbontású Wide Quad HD (WQHD) a legmagasabb képminőséget és élességet, valamint a részletgazdagság magas szintjét biztosítja. A 21:9-es szélesvásznú képarány tökéletes nagy formátumú filmek nézéséhez vagy a legújabb játékokhoz, de munkához is tökéletes. A 8 bites szín széles színpalettát biztosít, amely világossá és természetessé teszi a képeket.

Még a magas dinamikatartomány (HDR) legalacsonyabb szintje is jelentős javulást jelent a monitor képében. A 400 cd/m-es csúcsfénysűrűség-érték lehetővé teszi a képernyő számára, hogy javítsa a képminőséget azáltal, hogy szélesebb színspektrumot és nagyobb kontrasztváltozást ér el. A VESA tanúsítvány gazdag részleteket és valósághű megjelenítést garantál a játékok és filmek számára. Egy gombnyomással hozzáigazíthatja monitorát játéktípusához.

Váltson az FPS, Racing vagy RTS játékok előre beállított beállításai között, vagy konfigurálja és mentse el saját ideális beállításait. Az AOC Settings Keyboard gyors és egyszerűvé teszi a profilok közötti váltást és a beállítások módosítását.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest