AOC CU34V5C/BK, 86.36 cm (34"), 21:9, 1500 R, 100 Hz, 1 ms, HDMI, DP, USB 3.0 / USB-C, (G), Fekete Í

155 344 Ft
Budapest
2 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12251312
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Elegáns ajánlat távmunkához

Az AOC CU34V5C 34 hüvelykes, ívelt VA panellel rendelkezik Ultrawide QHD felbontással és 21:9 képaránnyal, háromoldalas keret nélküli házban, amely az Ön igényei szerint dönthető és magasságban állítható, így magával ragadó élményt nyújt. Készüljön fel a termelékenység növelésére az akár 65 W teljesítményű USB-C tápellátással, 4 USB-porttal és HDMI-vel. Ugyanakkor kínál Picture by Picture MultiView-t a legösszetettebb többfeladatos munkavégzéshez

Dual Wide QHD (WQHD) felbontás

A 3440 x 1440 pixeles felbontású Wide Quad HD (WQHD) a legmagasabb képminőséget és élességet, valamint a részletgazdagság magas szintjét biztosítja. A 21:9-es szélesvásznú képarány tökéletes nagy formátumú filmek nézéséhez vagy a legújabb játékokhoz, de munkához is tökéletes. A 8 bites szín széles színpalettát biztosít, amely világossá és természetessé teszi a képeket.

VA mátrix

A VA (Vertical Alignment) mátrix mélyebb feketét és nagyobb kontrasztot jelenít meg, élénkebb és fényesebb képet biztosítva.

Teljesítmény 65 W

Az USB-C egy egyre népszerűbb technológia, amely lehetővé teszi az adat- és képjelek átvitelét, valamint a tápellátást egy kábellel, amellyel munka közben is tölthető az eszközök. Egyetlen vékony kábellel az AOC USB-C technológia akár 65 W teljesítményt biztosít, lehetővé téve a hagyományos nagy/alacsony fogyasztású eszközök (például egér vagy billentyűzet), okostelefonok és laptopok töltését.

USB-C

Egyszerűsítse a csatlakozásokat egyetlen kábel használatával. Az USB-C csatlakozó alternatív DisplayPort módot kínál a nagy felbontású videojelek továbbítására a laptopról a monitorra, és ezzel egyidejűleg a laptop akkumulátorának USB-n keresztüli töltésére. Ezenkívül az USB 3.1 port villámgyors adatátvitelt biztosít, így akár egy 4K-s film is kevesebb mint egy perc alatt átvihető.

DisplayPort

A DisplayPort interfész ultragyors digitális hang- és képátvitelt tesz lehetővé minőségromlás és jelkésések nélkül. Rajta keresztül csatlakozhat a monitorhoz többek között: számítógép, laptop, médialejátszó, játékkonzol és sok más eszköz. Ez a megoldás a szakemberek és az igényes otthoni felhasználók számára készült.

HDMI

A HDMI (High-Definition Multimedia Interface) csatlakozót a legújabb generációs játékkonzolok, a jelenleg elérhető grafikus kártyák és a HDCP digitális tartalomvédelmi rendszert támogató dekóderek támogatják. Az 1.3-1.4b HDMI-verziók 144Hz-ig támogatják a frissítési gyakoriságot 1080p-vel és 75Hz-es 1440p-vel, a 2.0-2.0b HDMI-verziók pedig 240Hz-et 1080p-vel, 144Hz-et 1440p-vel és 60Hz-et 24K160p-vel.

Villogásmentes

A Flicker-Free AOC technológia egyenáramú megvilágítású mátrixot használ, amely csökkenti a villogást okozó fényintenzitást. Most, hogy a szem megerőltetése és kényelmetlensége teljesen csökkent, élvezze a hosszú és intenzív játékmeneteket kényelmesen!

Alacsony kék fény

A rövid hullámhosszú kék fény káros lehet a szemre. Az AOC Low Blue Light technológia blokkolja a káros kék fény sugárzást anélkül, hogy megváltoztatná a képernyő színét. Más kísérletek a kék fény csökkentésére olyan szűrőket vagy beállításokat használnak, amelyek sötétítik/sárgítják a képet.

Hangszórók

A beépített hangszóróknak köszönhetően tarthatja a kapcsolatot szeretteivel, barátaival, kollégáival. Nem kell külső hangszórókat csatlakoztatnia ahhoz, hogy élvezze a filmnézést, a zenehallgatást, a játékot stb.

USB hub

Az AOC monitorokba épített praktikus USB-elosztók lehetővé teszik az íróasztal rendszerezését. Az oldalra szerelt portok könnyen elérhetők anélkül, hogy keresgélnénk, és elkerülhető az időveszteség, ha a számítógép hátulján szabad USB-portot keresünk.

1500R görbület

Az ívelt dizájn körülveszi a felhasználót, közvetlenül az akció közepébe helyezve, és magával ragadó játékélményt biztosít.

Keret nélküli kivitel

A modern és vonzó megjelenés mellett a keret nélküli kialakítás lehetővé teszi több monitor csatlakoztatását megszakítás nélkül a megjelenített területen. A kurzor/ablakok többé nem vesznek el a keretek sötét mélységében, ha több képernyőt egymás mellé helyez.

Állítható magasságú talp

Törődünk az Ön jólétével. Ez az oka annak, hogy ez a monitor magasságállítási lehetőségeket kínál, hogy segítsen elérni a tökéletes testtartást munka, játék vagy filmnézés közben. Az AOC monitor igényeire szabása nemcsak a fáradtság csökkentését és az egészség megőrzését segíti elő. Végső soron ez azt is lehetővé teszi, hogy Ön és csapata jobb eredményeket érjen el, függetlenül a munka jellegétől.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest