Apple Beats by Fit Pro, True Wireless Stereo, Bluetooth, Fehér, Mikrofonos fülhallgató

102 608 Ft
Budapest
2 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10330745
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Középpontban a kényelem


A Beats Fit Pro fülhallgatókhoz kényelmes, stabilan illeszkedő, rugalmas szárnyfeltétek járnak, amelyek a fülméretedhez igazíthatók. A szárnyfeltét univerzális kialakítását különféle területeken jeleskedő sportolókkal teszteltük, így a fülhallgató garantáltan nem fog elmozdulni a munkanapok és az edzések során. A nyomást szellőzőnyílások vezetik el, így a fülhallgató egész nap kényelmesen viselhető.



Többféle puha, szilikon fülharang közül választhatsz, így megtalálod a neked pontosan megfelelő méretet. Az Apple- és Android-eszközökön egyaránt futtatható illeszkedési teszttel¹ könnyedén elérheted a megfelelő illeszkedést, amely egyéni hangszigetelést és optimális teljesítményt tesz lehetővé.


Körülölel a hang


A Beats Fit Pro készüléket egyedi akusztikus platformmal alakítottuk ki, így nap közben bármikor, bármilyen tevékenység esetén erőteljes, kiegyensúlyozott hangzást kínál. A kétkamrás házban elhelyezett szabadalmaztatott, kételemű membrán típusú hangszóró tiszta hangot és kiváló sztereóelválasztást nyújt. A fejlett digitális processzor pedig beállítja az optimális hangerőt és tisztaságot, és ezzel egy időben gondoskodik a tökéletes zajszűrésről.



A Beats Fit Pro dinamikus fejkövetéssel kiegészített térhatású hangzásának köszönhetően elmerülhetsz kedvenc zenéidben, filmjeidben és játékaidban². A giroszkópok és gyorsulásmérők használatával működő dinamikus fejkövetés a fejed forgatását követve igazítja a hangot, így többdimenziós élményt nyújt, és úgy érezheted, hogy körbeölel a zene.


Viszlát, zajok!


A két különböző zenehallgatási módnak köszönhetően te döntheted el, hogy mit szeretnél hallani. A teljes mértékben adaptív aktív zajszűrés (ANC) mód a valós idejű hangkalibrálásnak köszönhetően folyamatosan észleli a nem kívánt külső zajokat, és optimalizálja a hanglejátszást. Ha azonban fontos, hogy figyelemmel kövesd a körülötted zajló eseményeket, egyszerűen átválthatsz áttetsző módra. A kifelé irányított mikrofonok érzékelik a környezeti hangokat, így a zene mellett ezeket is hallani fogod. Így bármikor szabadon kiválaszthatod az ideális zenehallgatási módot.


Az Apple H1 chip erejével


Az Apple H1 chippel működő Beats Fit Pro fülhallgatóval könnyedén veheted a nap során felmerülő akadályokat. A fülhallgatót azonnal, egyetlen érintéssel párosíthatod Apple-eszközeiddel³. Ha iPhone-ról Macre vagy iPadre váltasz, a fülhallgató automatikusan átirányítja a hangot a megfelelő eszközre⁴. Emellett a hangmegosztási funkcióval más Beats fejhallgatókkal (vagy Apple AirPods készülékekkel) is megoszthatod a tartalmakat, így megmutathatod a barátaiddal a kedvenc zenéidet⁵.


Energia egész napra


A fülhallgató akár 6 órányi lejátszási időt biztosít⁶, a kompakt töltőtokkal pedig további 18 óra érhető el⁷. A Beats Fit Pro fülhallgató teljes lejátszási ideje így akár 24 óra is lehet. Ha kikapcsolod az aktív zajszűrést (ANC) vagy az áttetsző módot, akár 7 órán át hallgathatsz zenét. Ha merül az akkumulátor, és szükséged van egy kis plusz energiára, egy 5 perces Fast Fuel töltéssel további 1 órán át hallgathatsz zenét a készülékkel.⁸ Strapabíró akkumulátor? Ez téged is felvillanyoz!


Kristálytiszta hangzás


A Beats Fit Pro a beépített gyorsulásmérőnek és a Class 1 Bluetooth® technológiának köszönhetően érzékeli, amikor beszélsz, és gondoskodik a minél jobb hangzásról. A nyalábformáló mikrofonpár felismeri a hangodat, a digitális processzor pedig kizárja a külső zajokat és a szelet. A beszélgetőpartnered így tisztán fog hallani.


Android-eszközökkel is kompatibilis


A Beats Fit Pro a Bluetooth® technológia segítségével további műveletek nélkül összekapcsolható Android rendszerű eszközökkel. Az Androidra tervezett Beats alkalmazásnak⁹ köszönhetően élvezheted a fejlett funkciók előnyeit: az egyedi vezérlőket, az egyérintéses párosítást, az akkumulátorszint-ellenőrzést, a firmware-frissítéseket, valamint az illeszkedési tesztet, amely gondoskodik a kiváló hangzásról és a tökéletes illeszkedésről.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest