Ezt a hirdetést archiválták.

Apple Beats Fit Pro Vezeték Nélküli, Bluetooth, Neonsárga, Mikrofonos fülhallgató

Budapest
3 napja, 23 órája

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11141636
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Középpontban a kényelem


A Beats Fit Pro fülhallgatókhoz kényelmes, stabilan illeszkedő, rugalmas szárnyfeltétek járnak, amelyek a fülméretedhez igazíthatók. A szárnyfeltét univerzális kialakítását különféle területeken jeleskedő sportolókkal teszteltük, így a fülhallgató garantáltan nem fog elmozdulni a munkanapok és az edzések során. A nyomást szellőzőnyílások vezetik el, így a fülhallgató egész nap kényelmesen viselhető.



Többféle puha, szilikon fülharang közül választhatsz, így megtalálod a neked pontosan megfelelő méretet. Az Apple- és Android-eszközökön egyaránt futtatható illeszkedési teszttel könnyedén elérheted a megfelelő illeszkedést, amely egyéni hangszigetelést és optimális teljesítményt tesz lehetővé.


Körülölel a hang


A Beats Fit Pro készüléket egyedi akusztikus platformmal alakítottuk ki, így nap közben bármikor, bármilyen tevékenység esetén erőteljes, kiegyensúlyozott hangzást kínál. A kétkamrás házban elhelyezett szabadalmaztatott, kételemű membrán típusú hangszóró tiszta hangot és kiváló sztereóelválasztást nyújt. A fejlett digitális processzor pedig beállítja az optimális hangerőt és tisztaságot, és ezzel egy időben gondoskodik a tökéletes zajszűrésről.



A Beats Fit Pro dinamikus fejkövetéssel kiegészített térhatású hangzásának köszönhetően elmerülhetsz kedvenc zenéidben, filmjeidben és játékaidban. A giroszkópok és gyorsulásmérők használatával működő dinamikus fejkövetés a fejed forgatását követve igazítja a hangot, így többdimenziós élményt nyújt, és úgy érezheted, hogy körbeölel a zene.


Viszlát, zajok!


A két különböző zenehallgatási módnak köszönhetően te döntheted el, hogy mit szeretnél hallani. A teljes mértékben adaptív aktív zajszűrés (ANC) mód a valós idejű hangkalibrálásnak köszönhetően folyamatosan észleli a nem kívánt külső zajokat, és optimalizálja a hanglejátszást. Ha azonban fontos, hogy figyelemmel kövesd a körülötted zajló eseményeket, egyszerűen átválthatsz áttetsző módra. A kifelé irányított mikrofonok érzékelik a környezeti hangokat, így a zene mellett ezeket is hallani fogod. Így bármikor szabadon kiválaszthatod az ideális zenehallgatási módot.


Az Apple H1 chip erejével


Az Apple H1 chippel működő Beats Fit Pro fülhallgatóval könnyedén veheted a nap során felmerülő akadályokat. A fülhallgatót azonnal, egyetlen érintéssel párosíthatod Apple-eszközeiddel. Ha iPhone-ról Macre vagy iPadre váltasz, a fülhallgató automatikusan átirányítja a hangot a megfelelő eszközre. Emellett a hangmegosztási funkcióval más Beats fejhallgatókkal (vagy Apple AirPods készülékekkel) is megoszthatod a tartalmakat, így megmutathatod a barátaiddal a kedvenc zenéidet.


Energia egész napra


A fülhallgató akár 6 órányi lejátszási időt biztosít, a kompakt töltőtokkal pedig további 18 óra érhető el. A Beats Fit Pro fülhallgató teljes lejátszási ideje így akár 24 óra is lehet. Ha kikapcsolod az aktív zajszűrést (ANC) vagy az áttetsző módot, akár 7 órán át hallgathatsz zenét. Ha merül az akkumulátor, és szükséged van egy kis plusz energiára, egy 5 perces Fast Fuel töltéssel további 1 órán át hallgathatsz zenét a készülékkel. Strapabíró akkumulátor? Ez téged is felvillanyoz!


Kristálytiszta hangzás


A Beats Fit Pro a beépített gyorsulásmérőnek és a Class 1 Bluetooth® technológiának köszönhetően érzékeli, amikor beszélsz, és gondoskodik a minél jobb hangzásról. A nyalábformáló mikrofonpár felismeri a hangodat, a digitális processzor pedig kizárja a külső zajokat és a szelet. A beszélgetőpartnered így tisztán fog hallani.


Android-eszközökkel is kompatibilis


A Beats Fit Pro a Bluetooth® technológia segítségével további műveletek nélkül összekapcsolható Android rendszerű eszközökkel. Az Androidra tervezett Beats alkalmazásnak⁹ köszönhetően élvezheted a fejlett funkciók előnyeit: az egyedi vezérlőket, az egyérintéses párosítást, az akkumulátorszint-ellenőrzést, a firmware-frissítéseket, valamint az illeszkedési tesztet, amely gondoskodik a kiváló hangzásról és a tökéletes illeszkedésről.


Kiemelt jellemzők





Rugalmas, biztonságosan illeszkedő szárnyfeltétek gondoskodnak az egész napos kényelemről és stabilitásról





Az egyedi akusztikus platform erőteljes, kiegyensúlyozott hangzást biztosít





A dinamikus fejkövetéssel kiegészített térbeli hangzásnak köszönhetően belemerülhetsz kedvenc zenéidbe, filmjeidbe és játékaidba





Az aktív zajszűrés (ANC) dinamikusan alkalmazkodik a környezethez, és kizárja a külvilág zajait





Ha beengednéd a külvilágot, egyszerűen átválthatsz áttetsző módba





A nagy teljesítményű Apple H1 chip lehetővé teszi az automatikus eszközváltást, hangmegosztást és a „Hey Siri” használatát





Izzadság- és vízálló (IPX4-es besorolású) fülhallgató





Akár 6 óra zenehallgatás (akár 24 óra a töltőtokkal együtt)





Kimagasló hívásminőség és interakció a hangasszisztenssel a nyalábformáló mikrofonpárral





Nagyobb hatótávot és kevesebb hangkimaradást biztosító, piacvezető, 1-es osztályú Bluetooth®-kapcsolat





Az iOS Lokátor szolgáltatásával megkeresheted az elveszett fülhallgatót





További műveletek nélkül kompatibilis Android rendszerű eszközökkel is. Az Android rendszerre tervezett Beats alkalmazás fejlett funkciókhoz kínál hozzáférést, például testreszabott vezérlőket használhatsz, valamint egyérintéses párosítást és illeszkedési tesztet végezhetsz.





Színben passzoló, kompakt töltőtok USB-C-porttal

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest