Asus GeForce RTX 4080 Super Noctua OC Edition 16 GB, GDDR6X, HDMI/DP videókártya - ASUS

702 740 Ft
Budapest
2 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12382024
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az Asus GeForce RTX 4080 Super Noctua OC Edition 16 GB videókártya az egyik legújabb és leginnovatívabb grafikus megoldás a piacon, amely lenyűgöző játékélményt és kifinomult teljesítményt kínál. A kártya jellemzői között szerepel a NVIDIA DLSS3 támogatás, ami egyedülállóan valósághű és részletgazdag képi megjelenítést eredményez. Az ultrahatékony Ada Lovelace ív és a teljes sugárkövetés funkciók pedig tovább fokozzák a játékélményt, és lehetővé teszik a valós idejű árnyékolást és fényeffekteket.

A 4. generációs tenzormagok és a 3. generációs RT magok által a kártya akár négyszeres teljesítményt nyújt a DLSS 3-hoz képest, valamint akár kétszeres X-ray nyomkövetési teljesítményt biztosít. Az OC kiadású kártya magas órajellel rendelkezik, amely garantálja a zökkenőmentes és gyors működést minden játékban és alkalmazásban.

A kettős Noctua NF-A12x25 PWM ventilátor rendszer optimális hűtést és alacsony zajszintet biztosít, így stabil működést és hosszabb élettartamot nyújt. Az optimalizált gőzkamra hatékonyan vezeti el a hőt egy nagy bordasorba, miközben a kettős BIOS-kapcsoló lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen váltson a Quiet és Performance BIOS profilok között.

Emellett a 0dB technológia biztosítja a viszonylagos csendet még intenzív játék közben is, míg a GPU Tweak III intuitív felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a teljesítmény, hőszabályozás és rendszerfelügyelet testreszabását és optimalizálását. Ez a videókártya minden játékos vagy kreatív felhasználó számára kiváló választás lehet, akik prémium minőségű grafikus teljesítményt igényelnek.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest