ASUS PRIME B760-PLUS, LGA 1700, DDR5, Intel, ATX, SATA, MB, HDMI, DP, D-Sub, M.2, Fekete alaplap

66 593 Ft
Budapest
2 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12378434
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ASUS Prime sorozatú alaplapokat szakértelemmel tervezték, hogy felszabadítsák a 13. generációs Intel® Core ™ processzorokban rejlő lehetőségeket. A robusztus energiafelépítéssel, átfogó hűtési megoldásokkal és intelligens hangolási lehetőségekkel büszkélkedő PRIME B760-PLUS számos teljesítményoptimalizálást kínál a felhasználóknak és a PC barkácskészítőknek az intuitív szoftver- és firmware-funkciókon keresztül.

RUGALMASSÁG

Átfogó kezelőszervek alkotják az ASUS PRIME sorozat alapját. A PRIME B760-PLUS alaplap rugalmas eszközöket tartalmaz a rendszer minden aspektusának hangolásához, lehetővé téve a teljesítmény-beállításokat, hogy tökéletesen illeszkedjenek a munkamódszerhez a termelékenység maximalizálása érdekében.

Intelligens vezérlés

Az ASUS Intelligent Control intelligenssé teszi számítógépét. Amellett, hogy gondoskodik a komplex hangolásról és a rendszer alapvető aspektusainak dinamikus optimalizálásáról, intelligensen egyszerűsített lehetőségeket kínál a PC barkácsolás újoncainak, valamint átfogóbb funkciókat a tapasztalt veteránok számára.

Teljes körű energiahatékonyság

Az energiatakarékos funkció számos beállítást tartalmaz, amelyek könnyen optimalizálhatják az energiafogyasztást és maximalizálhatják az energiamegtakarítást. Engedélyezheti a CPU teljesítménykorlátozását, elsötétítheti az Aura megvilágítását, és beállíthatja a ventilátorprofilt energiatakarékos módba. A Microsoft Windowsba beépített energiatakarékossági tervet is átkapcsolhatja.

Rugalmas levegő- és folyadékhűtés vezérlők

Az ASUS Fan Xpert 2+ szoftver átfogó vezérlést biztosít a ventilátorok és az all-in-one (AIO) hűtők felett. Legyen szó levegővel vagy vízzel történő hűtésről, az Auto-Tuning mód intelligensen, egyetlen kattintással konfigurálja az összes paramétert. Van egy Extreme Quiet mód is, amely az alapértelmezett minimum alá csökkenti a ház ventilátorsebességét, hogy a rendszer halk maradjon, amikor könnyű feladatokat hajt végre. A ventilátorok és az AIO hűtők az UEFI BIOS-on keresztül is vezérelhetők.

Precíz digitális teljesítményszabályozás

A Digi+ feszültségszabályozó modul (VRM) valós idejű vezérlést biztosít a feszültségesés felett, automatikusan váltja a frekvencia- és energiahatékonysági beállításokat. Lehetővé teszi a CPU finomhangolását is a maximális stabilitás és teljesítmény érdekében.

UEFI BIOS

A híres ASUS UEFI BIOS mindent megad, amire szüksége van a rendszer konfigurálásához, finomhangolásához és hangolásához. Intelligensen leegyszerűsített lehetőségeket kínál a PC barkácsolás kezdők számára, valamint átfogó funkciókat a tapasztalt veteránok számára.

Gyors és egyszerű beállítás

Az EZ mód létfontosságú beállításokat és statisztikákat jelenít meg, valamint irányított varázslókat, fogd és vidd funkciót, valamint a fontos beállítások egy kattintással történő alkalmazását – mindezt annak érdekében, hogy gyorsan üzembe helyezze a berendezést.

Intuitív grafikus ventilátorvezérlés

Finomhangolhatja az egyes ventilátorbeállításokat a görbe egérrel való húzásával.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest