Asus ROG Strix Go BT 3.5 mm,Bluetooth, ANC Fekete gamer fejhallgató - ASUS

69 220 Ft
Budapest
2 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12373663
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A ROG Strix Go BT a játékhoz való fejhallgató, amely páratlan vezeték nélküli hallgatási élményt nyújt a hihetetlenül magával ragadó játékhoz. A Qualcomm® aptX™ Adaptive audiotechnológia alacsony késleltetése és nagy felbontása zökkenőmentes, kiváló minőségű Bluetooth® hangzást biztosít, és a fejhallgató készen áll a kedvenc játékplatformoddal való használatra.

Az Active Noise Cancelation (ANC) technológia lehetővé teszi, hogy kizárja a világot, hogy lézerfókuszban maradjon, az ASUS AI zajszűrő mikrofon (AI Mic) pedig kristálytisztán tartja a játék közbeni fecsegést.

Az Active Noise Cancellation (ANC) technológia kiküszöböli a környezeti zajt, hogy magával ragadó játékélményt biztosítson bárhol.

A Qualcomm® aptX™ adaptív audiotechnológia alacsony késleltetésű, nagy felbontású vezeték nélküli hangot biztosít a kifogástalan, megszakítás nélküli hallgatási élmény érdekében.

Az iparágban vezető ASUS AI zajszűrő mikrofon (AI Mic) a fejhallgatón található a feltűnésmentes, kristálytiszta játékon belüli hangkommunikáció érdekében.

A hihetetlenül könnyű kialakítás kivételes kényelmet biztosít, a mellékelt hordtáska pedig hordozhatóságot és védelmet biztosít.

A szupergyors töltés 5 órányi használatot biztosít mindössze 15 perces töltéssel, valamint az akár 45 órás akkumulátor-élettartam lehetővé teszi a folyamatos játékot.

Az exkluzív légmentes kamrák és a 40 mm-es ASUS Essence meghajtók hihetetlenül gazdag, tiszta hangzást biztosítanak optimalizált mély basszussal a magával ragadó hangélmény érdekében.

A Bluetooth®-csatlakozás és a 3,5 mm-es audiokábel lehetővé teszi, hogy a headsetet PC-n, okostelefonon, PlayStation®-on, Xbox®-on és Nintendo Switch™-en való játékhoz használja.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest