Asus ROG STRIX LC II 240 ARGB 840 - 2800 RPM, 80,95 CFM, 37.6 dB Fehér processzor vízhűtő - ASUS

58 320 Ft
Budapest
2 hete, 6 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12390243
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A ROG Strix LC II 240 ARGB bonyolult új formatervei az ikonikus ROG-esztétikát mutatják be, és minden részlet a Strix szellemét sugározza.

A szivattyúfedél új, megvilágított ROG logójának és az ARGB hűtőventilátoroknak az Aura Sync támogatása lehetővé teszi, hogy összehangold a fényhatásokat a ROG építőelemekkel - és megmutasd személyes stílusodat. Emellett a radiátor oldalán található gravírozott ROG felirat kiegészíti az egyes ventilátorok hubjain található világító feliratokat.

A ROG radiátorventilátorokat kifejezetten úgy terveztük, hogy a ROG Strix LC II sorozatú radiátorokkal optimális teljesítményre legyenek képesek. A ventilátorok kimagasló hűtési hatékonyságúak: 137,6 m3/h légáramlást és 49 Pa nyomást tudnak biztosítani (81 cfm / 5,0 mmH2O).

A ROG Strix LC II hűtők a legfrissebb hűtőlap-megoldással készülnek. A tiszta rézből gyártott lap egy sor mikrocsatornával csökkenti a hőellenállást és növeli a felszín területét – ez segít az alacsonyabb CPU-hőmérséklet elérésében.

A PWM vezérlés lehetővé teszi, hogy a szivattyú és a radiátorventilátorok alacsonyabb fordulatszámon működjenek akkor, amikor nincs vagy alacsony a terhelés a CPU-n, és ezzel a minimumra csökkentsék a zajszintet.

A ROG Strix LC II sorozat sokféle Intel® és AMD alaplap-platformmal kompatibilis, ezért rugalmasan párosítható a kiválasztott processzorral. A radiátor sokféle házban egyformán rugalmasan elhelyezhető.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest