Asus SA201H Active Stylus 4096-os nyomásérzékenység, MPP 2.0 Fekete-Szürke mobil toll - ASUS

19 492 Ft
Budapest
1 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12396955
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Vegye figyelembe minden kreatív ötletet
Az ASUS Pen SA201H tökéletes tartozéka ASUS érintőképernyős eszközéhez, amely lehetővé teszi, hogy bármely támogatott alkalmazásban írjon, rajzoljon vagy megjegyzéseket fűzzen.

Az MPP 2.0 technológiával rendelkezik, amely dönthető és 4096-os nyomásérzékenységet biztosít, nyomásérzékeny hegye pedig a természetes írási élményt reprodukálja. Az egyetlen akkumulátortöltéssel akár egy évig is kitartható ASUS SA201H Pen SA201H bármikor és bárhol használatra kész.

Az ASUS Pen SA201H tollal írni olyan érzés, mintha tollat ​​papírra tennénk. Hihetetlenül apró nyomásingadozásokat képes érzékelni – 14 grammtól egészen 450 grammig –, és pontosan úgy van kalibrálva, hogy érzékelje az írás és rajzolás összes finom variációját és árnyalatát, pontosan reprodukálja a legfinomabb vonalakat és a legszélesebb ecsetvonásokat.

Az ASUS Pen SA201H szinte bármilyen szögben működik, és még 45°-os használat esetén is meghaladja az ipari pontossági szabványokat. Ez végső rugalmasságot és sima teljesítményt eredményez, így tetszés szerint tarthatja, és így is kiváló eredményeket érhet el.

Az ASUS Pen SA201H zökkenőmentes, szinte azonnali reakciót biztosít szinte bármilyen írási sebesség mellett, így kreativitásod megszakítás és késés nélkül árad.

A linearitás azt jelzi, hogy a tollal rajzolt vonal mennyire sima. Az ASUS Pen SA201H lenyűgözően magas, 0,2 mm-es linearitást kínál, így az egyenes vagy ívelt vonalak soha nem tűnnek durvának vagy szaggatottnak.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest