Ezt a hirdetést archiválták.

ASUS TUF Gaming, NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti SUPER, 2640 MHz, 750 W, 16 GB, GDDR6X, HDMI, DP, Fekete

Budapest
1 napja, 19 órája

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12378451
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
NVIDIA Ada Lovelace architektúra

Úgy tervezték, hogy szuperképességeket adjon Önnek


Új streaming multiprocesszorok


Akár kétszeres teljesítmény és energiahatékonyság



Negyedik generációs tenzormagok


Akár 4-szeres teljesítmény DLSS 3-mal a brute-force rendereléssel szemben



Harmadik generációs RT magok


Akár 2-szeres raytracing teljesítmény




AXIÁLIS TECHNOLÓGIAI FRISSÍTÉSEK

Légi fölény

Nagyobb és jobb. Az axiális technológiájú ventilátorok kettős golyóscsapágyakon forognak, és úgy lettek méretezve, hogy 21%-kal több levegőt vezessenek át a kártyán, így alacsonyabb hőmérséklet, kevesebb zaj és nagyobb teljesítmény érhető el.

ÚJ IRÁNY

Jól karbantartott formáció

A két oldalsó ventilátor az óramutató járásával ellentétes irányban forog, hogy minimalizálja a turbulenciát és maximalizálja a levegő szétszóródását a hűtőbordán keresztül. Mindhárom ventilátor leáll, amikor a GPU-hőmérséklet 50 Celsius alatt van, így kevésbé igényes játékokat játszhat vagy könnyű feladatokat végezhet viszonylag csendben. A ventilátorok újra beindulnak, amikor a hőmérséklet meghaladja az 55 Celsius-fokot, ami egy olyan sebességgörbére utal, amely egyensúlyban tartja a teljesítményt és az akusztikát a munkához vagy a játékhoz.

AUTO-EXTREME TECHNOLÓGIA

MEGBÍZHATÓSÁG NÖVELÉSE

Az Auto-Extreme Technology egy automatizált gyártási folyamat, amely új mércét állít fel az iparágban azáltal, hogy lehetővé teszi az összes forrasztás egyetlen menetben történő elvégzését. Ez csökkenti az alkatrészek hőterhelését, és elkerüli a kemény tisztítószerek használatát, ami kisebb környezetterhelést, alacsonyabb gyártási energiafogyasztást és összességében megbízhatóbb terméket eredményez.

AURA SYNC

Gyústsd meg őket!

A burkolaton található Aura-kompatibilis ARGB világítás egy csipetnyi testreszabható színt vagy funkcionális effektust ad az építményhez. Párosítsa a kompatibilis rendszerelemek széles választékával, és koordinálja a ragyogást, hogy egyedi témát hozzon létre.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest