Az Apple Watch okos kiegészítőként: hasznos tippek

Budapest
5 hónapja, 1 hete

Az Apple Watch nemcsak egy óra – ezt már régóta tudjuk. Viszont még a mai napig akadnak kiaknázatlan területei az alkalmazásának. Pláne, hogy a gyártó évről évre valamilyen szenzációs innovációval varázsolja még komplexebb kiegészítővé. Úgyhogy megéri vele kicsit közelebbről is megismerkedni!

 

apple watch okos kiegészítőként

Kép forrása: freepik 

Integrálhatóság – ötös

Az Apple az évek, évtizedek során saját ökoszisztémát hozott létre, amibe egy az egyben beleillik az almaóra. A többi almás termékkel pillanatok alatt szinkronizálható. Az óra segítségével az iPhone megtalálása, ha a tartózkodási helye ismeretlen, nem okozhat problémát. Az Apple Pay szolgáltatást is támogatja, ezért egyetlen csuklómozdulat is bőven elegendő a kártyás fizetések kiegyenlítésére. A nem mindennapi integrálhatóságnak hála az üzenetek, értesítések és telefonhívások a befutásuk másodpercében, késlekedés nélkül láthatóak az óra kijelzőjén.

Bizonyítottan tartós választás

Már évek óta jó ötletnek számított az almás cég órájának beszerzése, de soha nem volt annyira jó üzlet, mint most. Mostanra ugyanis olyan magaslatokat ért el az anyaghasználat, valamint a kialakítás milyensége, hogy a kiszemelt modell tartóssága megkérdőjelezhetetlen, és ez mind szoftveres, mind fizikai szinten igaz, akár hosszú éveken át. Ezt a tényezőt azért fontos kihangsúlyozni, mert ennek fényében a beruházás költsége teljesen más megvilágításba kerül. Alumínium, rozsdamentes acél, titán, kerámia, arany – a vállalat ezeknél az alapanyagoknál és az általuk képviselt prémium megbízhatóságnál nem adja alább.

Az életvezetésre is kihat?

Így igaz! Az Apple Watch kicsit olyan, mint egy óratestet öltött életvezetési tanácsadó. Megannyi egészségügyi funkcióval rendelkezik, mint például pulzusszámláló, EKG-mérő, véroxigén szint mérése. Ezek az adatok, főleg utóbbi kettő, nagyon speciálisak, és tökéletesen alkalmasak arra, hogy a segítségükkel a tudatos egészségmegfigyelés megvalósuljon, ami egyébként a prevenció legmegbízhatóbb módja.

A modell szívfrekvencia érzékelője ideális egyrészt a nyugalmi pulzus mérésére, másrészt a stressz fokozatának detektálására, harmadrészt az edzések közötti pulzus értékének rögzítésére.

 

Az óra, mint egy nagyon elszánt személyi edző, nyomon követi a napi aktivitást: a lépések számát, az elégetett kalóriák mennyiségét, a megtett távolságot. A szoftveres háttere lehetővé teszi a célkitűzések beállítását, így célként szerepelhet egy bizonyos lépésmennyiség megtétele, vagy egy adott kalóriamennyiség elégetése.

Az alvási ciklus is elemezhető?

Bizony! Az életvezetés kulcsfontosságú része a minőségi alvás, annak feltételeinek bebiztosítása. Az óra figyelmeztetéseket küld, amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő alvási idő, és ezzel együtt megoldásokat kínál az alvási szokások megváltoztatására.

A testre szabhatóság is arany almát ér!

Végül, de nem utolsó sorban az előnyök tárházát gazdagítja a kiegészítőkön keresztüli nagyfokú testre szabhatóság. Kijelzők, szíjak és alkalmazások állnak sorban a figyelemért, és azért, hogy a támogatásukkal az egyéni igényekhez igazítás könnyebbséget, ne pedig nehézséget jelentsen.

Gábor Kovács
Szövegíró
SEO szemléletű szövegíró, aki 2017 óta foglalkozik tartalomkészítéssel profeszionálisan. Számára az ügyfél igényei kulcsfontosságúak, ami mély és tartalmas szövegeiben is tükröződik. Néhány munkája megtalálható a termekreszletesen.hu oldalon.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest