Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Azonnali Kezdéssel Ápolókat Keresünk!

Budapest
5 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4650362
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Egészségügyi munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Olyan egészségügyi végzettséggel rendelkező kollégát keresünk aki szabadidejében ki segítené a meg lévő TIM-ünk csapatát. (Diplomás Ápoló, Felnőtt Szakápoló, Mentő Ápoló Okj.55 Ápoló Stb.)
A betegek otthonápolását végezzük éppen ezért legalább 1-2 éves egészségügyben eltöltött gyakorlat szükséges a munka ellátásához.
Mivel a meg lévő kollégák túlterheltek ezért a lehető leghamarabb várjuk bér nővérek jelentkezését. Éppen ezért a bér tekintetében nagyon nyitottak vagyunk. Lehet szó munkaszerződésről, megbízásos szerződésről, vagy vállalkozó ként is belevághatsz. Minden megegyezés tárgyát képezi, keres minket és meg beszéljük mennyi az az összeg amiért kisegítenéd csapatunkat. 0612204160, (0630)965-3222, (0620)388-5151 telefonszámon tudunk időpontot egyeztetni, hogy a részleteket megbeszéljük, munkanapokon 8-15 között.

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest