Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Babysittert / Gyermek-vigyazot keresunk Angliaba

Budapest Anglia Anglia, United Kingdom
1 éve, 8 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9427471
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Alkalmi, időszakos munka
  • Pozíció típusa: Mellékállás
Leírás
12 eves kisfiunk melle keresunk bentlakasos gyermekvigyazot munkanapokra, napi kb 2-3 ora elfoglaltsag, lehetoseg szerint hosszutavra (legalabb 6 honap). Emellett rengeteg idod lehet tanulni, vizsgakra keszulni, vagy varost nezni, ismerkedni. Biztositunk sajat szobat, teljes ellatassal, utazasi koltsegekkel, telefonnal es £80/ het koltopenzzel. Birminghamben elo vidam, csalad-centrikul szeretetteljes csalad vagyunk, es evek ota bentlakasos babysitterek segitsegevel oldottuk meg az eletunket. A velunk lako lanyokkal csaladias, oszinte barati kapcsolatot sikerult kialakitanunk, szivesen adunk referenciakat.
2 cicaval es egy kis kutyussal elunk, ezert nagyon fontos az allatok szertete, es hogy ne legyen allergiad.
A kisfiunk reggel 8:30-tol delutan 3:10-ig iskolaban van. Feladatok koze tartozik reggel az iskolaba indulashoz elkesziteni buszhoz elkiserni, delutan suli utan felvenni a buszmegallobol (4-korul) es hazahozni, hazi feladat, jatszas, gyermek utani rendrakas (egyutt elpakolas). Heti 1-2 napot itthonrol dolgozunk, ilyenkor szivesen felvesszuk kisfiunkat, akkor csak esetleges hazi feladat elkeszitesben kerunk segitseget. A feladatokhoz hozza tartozik a kutyus megsetaltatasa is napi 1x.
Hazi munkat ezen felul nem kerek, takaritast, fozest nem kerek, igy hat a nap nagy resze (8:40- 3:30-ig szabadido), minden hetvege szabad es teljes mertekben tiszteletben tartjuk azt is hogy napkozben (amig kisfiunk iskolaban van) es estenkent (kb 5:30 – 6:30 korul erunk haza) teljes szabadsagot biztositsunk. Emellett rengeteg idod lehet tanulni, vizsgakra keszulni, vagy varost nezni, ismerkedni. Biztositunk sajat szobat, teljes ellatassal, utazasi koltsegekkel, telefonnal.
Olyan kedves fiatal holgyet keresek, aki tisztaban van a kis-teeneger korosztaly elonyeivel es kihivasaival es kepes humorral kezelni a gyermek nevelest. Elony ha van mar nemi gyermek gondozasi tapasztalatod, vagy fiatalabb testverekkel szerzett tapasztalatod, de nem kovetelmeny.
Bar hosszu tavra szeretnenk valakit, a Brexit utani torvenykezes ertelmeben Angliaba 6 honapon tul csak akkor lehet tartozkodni ha munkavallaloi vizumot szerzel. Ennek ismereteben olyan valakit keresnenk aki legalabb 6 honapot be tud vallalni. A 6 honapon tuli hosszabb tavu tervekhez szivesen segitunk a vizum ugyintezesben, de sajnos a munkavallaloi vizumot nem lehet biztosra igerni, nagyon szigoru pontrendszert vezettek be.
Jo indulasi lehetoseg lehet neked ez a lehetoseg, ha eppen allast keresel es szivesen szetneznel Angliaban, kicsit gyakorolnad a nyelvet es utazgatnal. Vagy ha eppen befejezted az iskoladat (vagy szunetelteted) es amig a tovabbtanulason gondolkodsz, nalunk tapasztalatot szerezhetsz, utazgathatsz, megismerhetsz egy uj kulturat.
Ha magarda ismersz, orommel varjuk a jelentkezesed. A kezdes azonnali, 2022 Szeptemberi kezdessel. Karacsony korul egyeztetes alapjan kb 2-3 het szunetet tudunk biztositani es repulo jegyet a haza utazashoz.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nelli

  • 0044-78-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest

Anglia
Anglia, United Kingdom


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nelli

  • 0044-78-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest

Anglia
Anglia, United Kingdom