Battlefield 2042 (PS4) játékszoftver - Electronic Arts

3 691 Ft
Budapest
2 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8820207
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A legendás Battlefield sorozat legújabb epizódja a Battlefield 2042, amelyben egy teljesen átalakult világban kell harcolnod a szabadságért. Üdvözöl a jövő csatatere!

Az Amerikai Egyesült Államok és Oroszország a háború szélére sodródott. Miután a két nagyhatalom peremháborúi már évtizedek óta tartanak, számos tapasztalt veterán harcol a világban, akiknek elege van a fennálló rendszerből. Ezek a specialisták a saját, különleges harci képzettségüket arra használják, hogy alakítsák az emberiség jövőjét. Ebben a futurisztikus háborúban vehetsz részt te is a Battlefield 2042 harcosaként.

A Battlefield 2042 multiplayer módjában hét óriási térkép vár, amelyet a 128 fős csatákra hoztak létre. Szöul neonfényes városától Egyiptom sivatagáig minden helyszín egyedi környezetet és kihívást biztosít. Szabd testre a saját fegyvereidet, felszerelésedet és járműveidet, hogy az ellenfél fölé kerekedhess a hatalmas csatamezőkön. Újdonság a játékban a harcra kiképzett robotkutya, a csáklyavető és a szárnyas ruha, amikkel könnyedén mozoghatsz a pályákon, ha jármű épp nincs kéznél.

Válassz több kaszt közül, és alakíts ki egyedi csapatokat az új Specialista rendszerrel. A négy karakterosztály Specialistái egyéni képességekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek, a fegyverzetük viszont teljesen szabadon variálható, így a lehetőségek száma szinte végtelen.

A jövő csatatere már már: harcolj és törj győzelemre a hatalmas, 128 fős online meccsekben! A Battlefield 2042 minden pillanatban hihetetlen látványt, akciót és minden korábbinál több lehetőséget ígér.


A Battlefield sorozat legújabb része, amely egyenesen a jövő csataterére visz!

Harcolj az emberiség jövőjéért egy átalakult világban, ahol Amerika és Oroszország a totális háború szélére sodródott!

Új Specialista rendszer szabadon testreszabható karakterekkel

Négy kaszt, egyedi tulajdonságok és képességek

Testre szabható fegyverek, felszerelések, járművek, csáklyavető, szárnyas ruha és harci robotok

Lenyűgöző látvány az újgenerációs Frostbite grafikus motornak köszönhetően

Hatalmas, 128 fős online multiplayer háborúk

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest