Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Battlefield Hardline (PC) játékszoftver - Electronic Arts

3 057 Ft
Budapest
3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6622646
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Battlefield Hardline (PC) játékszoftver

A Battlefield: Hardline a sorozat első olyan vadhajtása, ami nem kimondottan egy aktív hadszíntérre, hanem egy belvárosi háborúba kalauzolja el a játékosokat. Az amerikai metropoliszok felhőkarcolói között ugyanis még a sivatagok vagy dzsungelek összecsapásainál is nagyobb konfliktusok zajlanak: itt csapnak össze egymással a rend éber őrei és a bűnözők, akiknek semmi sem szent.

A Battlefield: Hardline-ban két csapat néz farkasszemet: a rendőrök és a bankrablók, az összecsapások pedig urbánus környezetben zajlanak. Természetesen ettől eltekintve a játékmenet klasszikusan Battlefield, azaz most is járművek és fegyverek egész sora áll rendelkezésünkre, hogy legyűrjük az állig felfegyverzett ellenfeleket és megnyerjük az aktuális mérkőzést. A Battlefield: Hardline-t a Battlefield 4-ben debütált Frostbite 3 motor hajtja, melynek köszönhetően a környezet nemcsak gigantikus, de jórészt rombolható is.

Tulajdonságok:




Battlefield többszemélyes mód - A Battlefield játékokra jellemző stratégiai csapatmunka, változatosság és élethű élmény, ezúttal a rendőrök és bűnözők által uralt, kemény, ám káprázatos világban.

Zsigeri egyszemélyes mód - A Dead Space(TM) díjnyertes fejlesztőstúdiója által megalkotott Battlefield Hardline innovatív, magával ragadó sztorijának tálalása egy modern televíziós bűnügyi dráma stílusát idézi.

Belvárosi pusztítás - Lődd szét egy földalatti marihuánatermesztő labor belsejét, detonáld egy csillogó banktrezor zárját, vagy rombolj szét egy Los Angeles-i autókereskedést. Modern, szexi és alaposan pusztítható városi környezetek széles választéka szerepel a játékban.

Eszközök és fegyverek - Katonai szintű fegyverekkel és fiktív eszközökkel játszhatsz. Ilyenek például a lefűrészelt csövű puska, a kábítópisztoly, a csúszókötél és a mászóhorog. Az eszközök mindenhol, mindegyik pályán használhatók, ami zűrzavaros, kiszámíthatatlan játszmákhoz vezet.

Káosz járművekkel - Repülj át a térkép egyik pontjáról a másikra, hogy erősítést adj a csapatodnak, lapítsd ki ellenfeleidet a járműveddel vagy száguldj el a zsaruk mellett egy zsákmánnyal megpakolt motorkerékpáron. A Battlefield Hardline járműves játékmenete gyors, újszerű és izgalmas.

Platform: PC

Stílus: FPS

Kiadó / gyártó: Electronic Arts

Korhatár besorolás (PEGi): Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest