Ezt a hirdetést archiválták.

Beko HIC64400E 6 kW, 4 zóna Fekete beépíthető kerámia főzőlap

Budapest
6 napja, 2 órája

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11486350
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Beko HIC64400E egy kiváló minőségű, hat kilowatt teljesítményű, modern kialakítású beépíthető kerámia főzőlap, amely ideális választás lehet konyhája számára. A készülék négy különböző főzőzónával rendelkezik, így egyszerre több ételt is elkészített, optimalizálva a főzési élményt és hatékonyságot. A fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhának, és könnyen illeszkedik a modern enteriőr designhoz.

Ezen kívül a főzőlap egyszerűen kezelhető, intuitív vezérlőpanellel rendelkezik, ami lehetővé teszi a gyors hőmérsékletbeállítást és az egyes főzőzónák precíz vezérlését. A kerámia felület könnyen tisztítható, ami időt és energiát takarít meg Önnek a konyhai teendők során. A Beko HIC64400E tehát nem csak stílusos és hatékony, hanem könnyen kezelhető is, ami segíti Önt a mindennapi főzési feladatokban.

Ezen kívül a főzőlap kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamát és megbízhatóságát. A Beko márkanév pedig garancia arra, hogy egy megbízható és innovatív háztartási eszközt választott. Fedezze fel a Beko HIC64400E főzőlap előnyeit, és tegye konyhai élményt még élvezetesebbé és válassza!

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest