Beline BLNCB30L, 30W, 20V, 3A, USB-C / Lightning, Gyorstöltés, PD 3.0, Fekete töltő

4 536 Ft
Budapest
2 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11299213
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A 30 W-os Beline BLNCB30L töltő tökéletes megoldás azoknak, akik megbízható, nagy teljesítményű és kis méretű készüléket keresnek. Ezt a vékony töltőt különféle eszközök gyors és biztonságos töltésére tervezték. Egy USB-C porttal felszerelt, teljes kompatibilitást biztosít a PD 3.0 gyorstöltési protokollal. További védelmek, mint például a túlterhelés és a hirtelen feszültséglökések elleni védelem, biztosítják a készülék biztonságát a töltési folyamat során.

A modern dizájn tökéletesen illeszkedik az aktuális trendekhez. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy kényelmesen hordhassa a nadrágzsebben vagy egy kis női pénztárcában, így ideális modell az utazáshoz. A tény, hogy nem foglal sok helyet és könnyű, ideális eszközzé teszi bárhová magával viheti, ahol gyors áramforrásra van szüksége.

A szilárd felépítés és a kiváló minőségű anyagok, amelyekből készült, biztosítják a hosszú távú használatot anélkül, hogy félnének a meghibásodásoktól vagy sérülésektől. Kihagyhatatlan azoknak, akik kis csomagban kiváló minőséget és teljesítményt várnak el.

A készülék két klasszikus színben kapható, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen belső térhez és egyéni preferenciához illeszthető színben.

A készlet tartalmaz egy Lightning hegyes kábelt, amely lehetővé teszi iPhone-ja azonnali feltöltését a mellékelt töltővel. A kábel masszív kivitelezésű, így biztosan sokáig kifogástalanul fog működni. Ennek a készletnek köszönhetően a felhasználó könnyedén csatlakoztathatja iPhone-ját a töltőhöz és gyorsan feltöltheti az akkumulátort, ami kényelmes és praktikus a mindennapi használat során.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest