Beline BLNCW20L, 20W, 3A, USB-C / Lightning, Gyorstöltő, Fehér töltő

3 194 Ft
Budapest
2 napja, 17 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11298110
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A 20 W-os Beline BLNCW20L töltő ideális megoldás azoknak, akik értékelik a praktikumot és a hatékonyságot. Ezt a kompakt töltőt az eszközök gyors és biztonságos töltésére tervezték. A készülék egy USB-C porttal van felszerelve, amely garantálja a teljes kompatibilitást a PD 3.0 gyorstöltési protokollal. További biztonsági rendszerek, mint például a túltöltés és a hirtelen feszültséglökések elleni védelem, biztosítják, hogy a felhasználó megnyugodhasson készüléke biztonságáról töltés közben.

A töltő modern kialakítása megkülönbözteti a piacon lévő többi töltőtől. Kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható zsebben vagy pénztárcában, így ideális utazáshoz. Nem számít, hol tartózkodik, élvezheti a megbízható és gyors töltést.
A tartós konstrukció és a kiváló minőségű anyagok, amelyekből készült, biztosítják a hosszú távú használatot anélkül, hogy félnének a meghibásodásoktól vagy sérülésektől. Ez elengedhetetlen azoknak, akik kiváló minőséget és teljesítményt várnak el egy kompakt csomagolásban.

A készülék két klasszikus színben kapható, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen belső térhez és egyéni preferenciához illeszthető színben.

A készlet tartalmaz egy Lightning hegyes kábelt, amely lehetővé teszi iPhone-ja azonnali feltöltését a mellékelt töltővel. A kábel masszív kivitelezésű, így biztosan sokáig kifogástalanul fog működni. Ennek a készletnek köszönhetően a felhasználó könnyedén csatlakoztathatja iPhone-ját a töltőhöz és gyorsan feltöltheti az akkumulátort, ami kényelmes és praktikus a mindennapi használat során.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest