Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

BIO MENÜ BIO MACA-GYÖKÉR POR 125 G - BIOMENÜ

1 825 Ft
Budapest
2 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6426330
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Maca gyökér egy az Andok lejtőin vadon élő növény, amelyet „Perui Ginzengnek” is neveznek. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. 4200 méter feletti magasságban, zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos kutatások szerint a Maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok a maca gyökérben: B1, B2, B12, C-vitamin, kalcium és foszfor. A Maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A Maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. Összetevők: bio maca-gyökér (lepidium meyenii) por Tápanyag tartalom 100 g termékben: Energia 1233,2 kJ/290,4 kcal Zsír 0,6 g amelyből telített zsírsavak 0,1 g Szénhidrát 61,3 g amelyből cukrok 36,2 g Rost 0,5 g Fehérje 9,7 g Só 0,018 g Hatóanyag tartalom a napi adagban (1,5 g) Hatóanyag Mennyiség/1,5 g NRV* Maca-gyökér por 1,5 g * NRV (Nutrient Reference Values): Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)




A maca hozzájárulhat a hormonháztartás szabályozásához, a potencia- és a fogamzóképesség javításához, az energiaszint növeléséhez, a koncentráció- és a memória javításához, az immunrendszer erősítéséhez.




Maca



A maca magas energiatartalmú szénhidrátok mellett értékes, természetes aminosavakat is tartalmaz, amelyek különösen a sportolók számára válhatnak fontossá a megfelelő izomépítéshez. Rendszeres fogyasztása rendkívül hatékonnyá teszi a fizikai és szellemi teljesítőképesség növelését a fokozott megterhelés során. Javítja a szervezet energiaellátását, növeli a kitartást, az ellenálló képességet. Összetett tápanyagtartalmának köszönhetően „superfood” minősítést kapott, felér egy komplett multivitamin készítménnyel. Mind a férfiak, mind a nők számára igen hasznos növény, természetes úton szabályozza a hormonháztartást, segítséget jelenthet a termékenységi problémákban és a potencianövelésben is. Egészen kivételes energizáló hatású. Erősíti az állóképességet, csökkenti a krónikus fáradtságot, fokozza a szellemi teljesítményt. Kedvező hatással van a libidóra, javítja a fogamzó- és nemzőképességet, enyhíti vagy meg is szünteti a változókori kellemetlen tüneteket.




Biomenü bio maca-gyökér por



A maca energizáló, immunerősítő, hormonszabályzó, görcsoldó, élénkítő, kiegyensúlyozó hatású.




Kutatások szerint a Maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok a maca gyökérben: B1, B2, B12, C-vitamin, kalcium és foszfor.




A Maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. A Maca nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket.




Javasolt felhasználás: egy teáskanálnyi port keverjen vízhez vagy gyümölcsléhez naponta. Fogyassza lehetőleg étkezések között! Nincs beállított adag, de érdemes kísérletezni, hogy Önnek, hogyan hat a legjobban.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fittkuckóm

  • 0670-72-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    BIO MENÜ BIO MACA-GYÖKÉR POR 125 G
    Budapest
    Legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok a maca gyökérben: B1, B2, B12, C-vitamin, kalcium és foszfor. A Maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében...
    1 739 Ft
  • Régen frissült
    BIO MENÜ BIO ZSELATINIZÁLT MACA-GYÖKÉR POR 125 G
    Budapest
    *bio A Maca gyökerének az indiánok már a Kolombusz előtti időkben is erőnlétet javító hatást tulajdonítottak, melyet főként az idősödő férfiak és a családot tervező nők hasznosítottak. A hatóanyag tartalom megőrzéséért tradicionális szárítási eljárás...
    2 027 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fittkuckóm

  • 0670-72-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest