Ezt a hirdetést archiválták.

Bizományos E -TWOW Booster V - bordó #1770 - E-TWOW

Budapest
1 hónapja, 1 hete

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12231887
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Egyéb jármű
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A mozgás valódi forradalma! Mert az energia érték!


Ismerd meg a Futurer E-TWOW Elektromos Rollerek immár 5.  generációját!  Az ultrakönnyű, szuper kompakt, ugyanakkor mégis kimagasló hatósugárral rendelkező



Futurer E-TWOW Booster V  rollereket!


Valószínűleg a leggazdaságosabb nem emberi erővel hajtott jármű a történelemben! (7,5 Wh/km!) Továbbfejlesztett zárszerkezetével még egyszerűbb összecsukni  és  kinyitni!  A beépített innovatív technológiáknak köszönhetően nagyon gazdaságos, és nagyon kényelmes jármű! Könnyedén elfér akár egy pici előszobában, a legkisebb autók csomagtartójában, a munkahelyeden az íróasztal alatt, a buszon a metrón az ülés mellett…(Sehol sem pótdíjköteles összecsukott állapotban!)  Képzeld el hogy egyetlen töltéssel (kb 17 Ft)  40 km szabadságot kapsz!  Mindezt egy 11,3 kg-os,  nagyon szerethető kis eszközben. Hódítsd meg a várost! Kérd hozzá a táskát is, és vidd el bárhová!  Például nyaralás közben sokkal több mindent megnézhetsz, ha a Booster V-t használod.


Fontos még tudni, hogy elektromos rollerektől példátlan módon a Booster  hagyományos módon is kompromisszumok nélkül rollerezhető. Mindegy, hogy be vagy ki van kapcsolva, nincs ellenállása a motornak ha lábbal hajtjuk. Magyarul ha akarom sima roller, ha akarom elektromos…2 roller egyben.


Az E-TWOW Elektromos Rollerek építőelemei (a motortól, a vezérlésen, zárszerkezeten át a felfüggesztésekig) egytől egyig megbízható, sokat tesztelt, gondozásmentes, innovatív darabok.  Az E-TWOW több mint 9 év sikeres növekedésre és fejlesztésre tekint vissza, így aki eredeti E-TWOW roller vásárlása mellett dönt biztos lehet benne, hogy egy átgondolt és prémium módon megvalósított elektromos rollere lesz.


Kinek ajánljuk?:



Akik a hosszú utak megszállottjai. Napi rendszereséggel hosszú távokat szeretnének megtenni magabiztosan. Kiváló opció munkába járáshoz az agglomerációból is. Vásárlóink legkedveltebb modellje.

Elhelyezkedés
Budapest

 
Elhelyezkedés
Budapest