BlackBird BH1467 X8-W PD75W 3xUSB, 2xUSB-C + vezeték nélküli töltés Fekete hálózati töltő

11 756 Ft
Budapest
3 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11298136
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az BlackBird BH1467 X8-W PD75W fekete hálózati töltő egy kiemelkedően hatékony és sokoldalú töltőeszköz, amelyet kifejezetten a modern mobil életstílushoz terveztek. Ez a fekete hálózati töltő kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal és megbízhatósággal rendelkezik. A PD75W teljesítménynek köszönhetően gyorsan és hatékonyan töltheti fel összes USB és USB-C eszközét, legyen az okostelefon, tablet vagy laptop. Az 5 portos kialakításnak köszönhetően egyszerre több eszközt is tölthet, így nincs szükség több különálló töltő használatára.

Az egyik kiemelkedő funkciója ennek a töltőnek a vezeték nélküli töltés lehetősége. Egyszerűen helyezze csak le kompatibilis okostelefonját vagy más vezeték nélküli töltést támogató eszközét a töltőre, és már el is indul a töltési folyamat, anélkül hogy bármilyen kábelre lenne szükség. Ez kényelmes és praktikus megoldás, különösen azok számára, akik gyors és zökkenőmentes töltést igényelnek.

Az BlackBird BH1467 X8-W PD75W hálózati töltő szép és kompakt kialakításával könnyen hordozható, így bárhová magával viheti. Legyen szó otthoni használatról vagy utazásról, ez a töltő kiváló választás minden helyzetben. A fekete színű, modern megjelenése pedig stílusos kiegészítővé teszi a környezetét. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a BlackBird BH1467 X8-W PD75W hálózati töltővel könnyedén és gyorsan tölthesse fel összes mobil eszközét, miközben a vezeték nélküli töltés kényelmében is részesülhet!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest