BLANCO LEGRA 45S Silgranit egymedencés csepegtetőtálcás gránit mosogató, szifonnal, fekete, beépíthe

74 900 Ft
Budapest
3 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10585555
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Vállalkozás, Ipar
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A BLANCO Silgranit mosogatók a minőség és a stílus tökéletes kombinációját kínálják, és a modern otthonok díszei. A Silgranit anyag ötvözi a természetes kő keménységét és a modern anyagok előnyeit. A Silgranit mosogatók 80% természetes gránit és 20% egyedi anyagok keverékéből készülnek, így erősek, tartósak és ellenállóak.



A BLANCO Silgranit mosogatók kaphatók különböző színekben, így biztosan megtalálod a stílusodhoz illőt. Az elegáns és modern fekete, fehér, szürke vagy barna mosogatók tökéletesen illeszkednek bármilyen konyhai környezetbe.



A Silgranit mosogatók rendkívül kemények és ellenállóak. Az anyag kiváló minőségű, és ellenáll a karcolásoknak, a fakulásnak, az ütéseknek és a hőmérsékleti változásoknak. A mosogatók felülete sima és kellemes tapintású, és nem tartalmaznak pórusokat, így különösen higiénikusak.



BLANCO LEGRA 4S5 Silgranit egymedencés csepegtetőtálcás  gránit mosogató, mély medencével, többek között fekete, fehér, barna, szürke színekben. A BLANCO LEGRA 45S Silgranit egymedencés csepegtetőtálcás gránit mosogató min. 45 cm széles szekrénybe építhető be. A BLANCO LEGRA 45S Silgranit egymedencés csepegtetőtálcás gránit mosogató tisztítása is rendkívül egyszerű. A mosogatók felülete sima, így egyszerűen tisztíthatók egy szivaccsal és egy kis mosogatószerrel. Az anyag ellenáll a foltoknak és a vízkőnek is, így a mosogató hosszú ideig úgy néz ki, mint az első nap.



Ha egy tartós, stílusos és könnyen tisztítható mosogatóra van szükséged, akkor a Blanco Silgranit mosogató a tökéletes választás. A mosogatók a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelnek, és hosszú élettartamuk garantált.



Tökéletes minőség, letisztult forma, mely minden stílusú konyhához tökéletesen illeszkedik.



Külső mérete: 780 x 500 mm



A medence mérete: 335 x 430 mm



A mosogató mélysége: 190 mm



A mosogatóra 5 év, a szifonra 1 év magyarországi gyártói garancia vonatkozik.



A fenti ár a csaptelepet nem tartalmazza!

BLANCO LEGRA 45S Silgranit egymedencés csepegtetőtálcás gránit mosogató, szifonnal, fekete, beépíthető

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gránit Webshop

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gránit Webshop

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest