BLANCO ZIA 6S Silgranit másfél medencés csepegtetőtálcás gránit mosogató, szifonnal, fekete, beépíth

117 900 Ft
Budapest
2 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10588416
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Vállalkozás, Ipar
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A BLANCO Silgranit mosogatók a minőség és a stílus tökéletes kombinációját kínálják, és a modern otthonok díszei. A Silgranit anyag ötvözi a természetes kő keménységét és a modern anyagok előnyeit. A Silgranit mosogatók 80% természetes gránit és 20% egyedi anyagok keverékéből készülnek, így erősek, tartósak és ellenállóak.



A BLANCO Silgranit mosogatók kaphatók különböző színekben, így biztosan megtalálod a stílusodhoz illőt. Az elegáns és modern fekete, fehér, szürke vagy barna mosogatók tökéletesen illeszkednek bármilyen konyhai környezetbe.



A Silgranit mosogatók rendkívül kemények és ellenállóak. Az anyag kiváló minőségű, és ellenáll a karcolásoknak, a fakulásnak, az ütéseknek és a hőmérsékleti változásoknak. A mosogatók felülete sima és kellemes tapintású, és nem tartalmaznak pórusokat, így különösen higiénikusak.



BLANCO ZIA 65 Silgranit másfél medencés csepegtetőtálcás  gránit mosogató, mély medencével, többek között fekete, fehér, barna, szürke színekben. A BLANCO ZIA 6S Silgranit másfél medencés csepegtetőtálcás gránit mosogató min. 60 cm széles szekrénybe építhető be. A BLANCO ZIA 6S Silgranit másfél medencés csepegtetőtálcás gránit mosogató tisztítása is rendkívül egyszerű. A mosogatók felülete sima, így egyszerűen tisztíthatók egy szivaccsal és egy kis mosogatószerrel. Az anyag ellenáll a foltoknak és a vízkőnek is, így a mosogató hosszú ideig úgy néz ki, mint az első nap.



Ha egy tartós, stílusos és könnyen tisztítható mosogatóra van szükséged, akkor a Blanco Silgranit mosogató a tökéletes választás. A mosogatók a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelnek, és hosszú élettartamuk garantált.



Tökéletes minőség, letisztult forma, mely minden stílusú konyhához tökéletesen illeszkedik.



Külső mérete: 1000 x 500 mm



A medence mérete: 365 x 450 mm



A mosogató mélysége: 190/140 mm



A mosogatóra 5 év, a szifonra 1 év magyarországi gyártói garancia vonatkozik.



A fenti ár a csaptelepet nem tartalmazza!

BLANCO ZIA 6S Silgranit másfél medencés csepegtetőtálcás gránit mosogató, szifonnal, fekete, beépíthető

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gránit Webshop

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gránit Webshop

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest