Blaupunkt BSM411, Max. 150 kg, Négyszögletes, Elektronikus, Fekete személymérleg

8 571 Ft
Budapest
1 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11437739
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A fürdőszobai mérleg már szinte minden háztartásban jelen van. Egyre többen szeretnék tudni, milyen állapotban vannak testük, és menedzselni akarják súlyukat, hidratáltságukat vagy izomtömegüket. Ez a készülék megkönnyíti a testsúly gondozását, amely kulcsfontosságú tényező az egészség és az egészséges alak megőrzésében.

A testszövet mérési funkciójának köszönhetően a Blaupunkt BSM411 személymérleg lehetővé teszi felhasználói számára, hogy élvezetes és egyszerű módon ellenőrizzék a testsúly, a zsírszövet és a test víztartalmának mérését. A mérlegen akár 12 személyes profil is konfigurálható az Ön és családja számára, hogy ellenőrizze a test elérhető aktuális adatait.


A szövetméréssel rendelkező BSM411 modell számos megoldást kínál a felhasználók számára testösszetételük teljes megértéséhez: a zsír-, csont- és izomszövetek mennyiségét, valamint a test hidratáltsági szintjét. Ez az intelligens személyi mérleg lehetővé teszi az étrendben szükséges kalóriák kiszámítását, hogy a felhasználó tudja, mekkora a napi energiaigénye, és ez segít az egészséges táplálkozás egyszerű megtervezésében.


A fedélzet maximális teherbírása 150 kg. A mérési eredmények könnyen leolvashatók egy nagy és áttekinthető, LED háttérvilágítású (74 x 35,6 mm) kijelzőn.


A mérleget a termékhez mellékelt CR2032 elem táplálja, amely az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően sokáig bírja.


A BSM411 személymérleg modern, teljesen fekete és kifinomult kialakítása révén tökéletesen illeszkedik a stílusos fürdőszobai beállításokhoz.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest