Blaupunkt BSM711BT, Max. 180 kg, Négyszögletes, Elektronikus, Bluetooth, Világoskék személymérleg

10 829 Ft
Budapest
1 napja, 18 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11437738
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az egészséges életmód évről évre egyre több követőt szerez. Az, hogy odafigyelünk arra, hogy mit eszünk, hol és mikor eszünk, már nem csak a diétázók dolga, hanem mindennapi valóság mindazok számára, akiknek fontos a hosszú és egészséges élet.

A Blaupunkt új BSM711BT személymérleg ezért ideális megoldás azok számára, akik hosszú éveken át szeretnék élvezni a jó közérzetet. Problémamentessé teszi a testsúly, valamint a test zsír- vagy víztartalmának ellenőrzését.

A BSM711BT szövetmérési funkciójával számos olyan megoldást kínál, amelyek a felhasználó számára teljes körű ismereteket nyújtanak a testösszetételről: a zsír, a csont- és izomszövet mennyiségéről, valamint a test hidratáltságáról. De ez még nem minden. Ezek az intelligens személyi mérlegek lehetővé teszik a szükséges kalóriák számának kiszámítását, így tisztában van a napi energiaszükséglettel, amivel könnyedén megtervezheti az egészséges ételeket.

Sőt, mindezek az információk mindig kéznél vannak. Egy iOS 7.0 vagy Android 4.3 (vagy újabb) rendszerrel kompatibilis alkalmazás gyűjti és dolgozza fel, mivel a BSM711BT modell beépített Bluetooth 4.0 BLE-vel rendelkezik, amely kompatibilis a legtöbb jelenleg elérhető okostelefonnal. Egy speciálisan elkészített (a telefonba telepített) mobilalkalmazás segítségével nyomon követheti és elemezheti méréseit, ezáltal az étrendet és az edzési rutint a napi energiaigényhez igazíthatja, és felmérheti, meghozza-e a kívánt eredményt. Ezzel az innovatív megoldással mindig magánál tarthatja személyes egészséges életmód tanácsadóját (a keze ügyében).

A legújabb Blaupunkt személymérleg a súlyt kilogrammban mutatja, 100 grammos pontossággal. A 6 mm vastag edzett üvegből készült platform maximális teherbírása 180 kg.

A méretek jól leolvashatók a nagyméretű, jól olvasható, LED-es háttérvilágítású kijelzőn (74 x 35,6 mm) és a mobiltelefon kijelzőjén.
A mérleg két darab AAA elemmel működik, amelyek a készülékhez tartoznak, míg az automatikus kikapcsolás funkció hosszú élettartamot garantál.

A szövetmérő funkcióval és Bluetooth funkcióval rendelkező személymérleg modern és elegáns kialakítása tökéletessé teszi bármely fürdőszobába.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest