Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Blood Bowl: Chaos Edition PC

711 Ft
Budapest
2 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7410051
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Warhammer Fantasy világa által inspirált Blood Bowl a stratégiai és a sportjátékok ultra-erőszakos kombinációja.
A Chaos Edition 23 játszható fajjal rendelkezik, köztük 3 teljesen új fajjal, amelyek mindegyike saját játékstílust kínál! Állíts össze egy ütőképes csapatot, képezd ki és vedd meg a legjobb felszereléseket. Brutális győzelem győzelem után, fejleszd a játékosok képességeit, hogy igazi Blood Bowl játékosokká váljanak! Ez egy kíméletlen csonttörő sport! Még ha a taktikázás a kedvenced, akkor is hihetetlen és kegyetlen húzások széles választékából választhatsz: vesztegesd meg a bírót, pusztító varázslatok vagy illegális fegyverek...
A Chaos Editionben három új faj lép diadalmasan a pályára: a gonosz káosz törpék, az alvilági csapatok kitaszítottjai és - a Blood Bowlban most először - Khorne démonjai! Az új Lizardmen Stadion már készen áll, hogy minden új csapatot fogadjon, valamint egy új, kihívásokkal teli játékmód, a Világkupa: vegyél részt egy rangos versenyen, és vezesd csapatodat a selejtezőktől a véres döntőig!
A Blood Bowl online is játszható. Készítsd el a csapatodat, fejleszd és vezesd a hivatalos ranglista élére! Fejleszd ki saját privát internetes ligádat, hogy saját versenyeket rendezhess!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest