Bohém életérzés a nappaliban

Budapest
4 éve, 11 hónapja

A bohém stílus divatosnak számít a lakberendezés területén, népszerűségére pedig a színekben és kevert anyagokban gazdag választék, kényelmes bútorokkal, túlnyomórészt nőies megjelenésével minden bizonnyal rá is szolgált.


A nappali az otthonunk központi helye, itt gyűlik össze a család és ide fogadjuk a vendégeinket is. A berendezése tükrözi a stílusunkat és életérzésünket. A színes textilek az egyszínű bútorokat is feldobják, így játszhatunk a stílusokkal, hiszen egy kanapét többféleképpen öltöztethetünk fel.

Bohém nappali


A színes ajtó harmonizál a bútorokkal. Ez a stílus nagyon jól kombinálható a természetes anyagokkal, fával, fonott bútorokkal és kiegészítőkkel. Elengedhetetlen a zöld növények jelenléte egy bohém lakásban.


Bohém lakás


Nagyon trendi most a tányér díszítés a falon. Különböző formákba rendezve hangulatos dekorációt érhetünk el.


Bohém nappali, bútor, dekoráció


Az alábbi felújított bohém, különleges kialakítású, II. kerületi bel-budai lakás, egy stílusos, kívül belül ragyogó állapotú Bauhaus társasházban található. Eredeti beosztása szerint nappali plusz 2 hálós elrendezésű az ingatlan, mostani tulajdonosa a felújításkor a tágas, szellős, nagy tereket részesítette előnyben modern kivitelezéssel, de igazodna a ház stílusához, így például az eredeti nyílászárók ajtók is megmaradtak a lakásban. A festett üvegablak különleges hangulatot kölcsönöz a lakásnak.

Bohém kis lakás a Mammut mögötti utcában


Merjünk játszani a mintákkal, legyünk merészek és provokatívak.

Játékos elrendezésű lakás


A XII. kerületben, Svábhegy tetején, csendes mellékutcában egy 1647 nm-es telken álló villát kínálnak eladásra. A bohém életérzésről a színes, mintás szőnyegek és a zöld növények gondoskodnak.

Bohém villa Svábhegyen





Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest