Braun AS720 Satin Hair 7 Iontec Fekete hajformázó

20 221 Ft
Budapest
1 napja, 21 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10856450
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fedezze fel a Braun AS720 Satin Hair 7 Iontec fekete hajformázót - erőteljes, kímélő és kényelmes használatra tervezve.

Teljesítmény és védelem - Csodálatos haj minden alkalommal

A 700 W teljesítményű Braun AS720 Satin Hair 7 Iontec hajformázó kiemelkedő erővel rendelkezik, hogy gyorsan és hatékonyan formázza a hajat. Az innovatív IONTEC technológia gondoskodik arról, hogy a hajat töltődött ionokkal ápolja, amelyek megakadályozzák a károsodást és a töredezést. A SatinIon technológia extra sima hajfelületet biztosít, így a haj könnyedén csúszik és gyönyörűen ragyog.

Beállítások és sokoldalúság - Személyre szabott stílus

A Braun AS720 Satin Hair 7 Iontec hajformázó két hőfokozattal és két fúváserősséggel rendelkezik, így könnyedén alkalmazkodhat az egyéni hajtípusokhoz és stílusokhoz. Emellett hideglevegő-fúvás funkcióval is rendelkezik, amely segít a haj rögzítésében és a frizura tartósságának növelésében.

Speciális kefefej és praktikus kialakítás - Professzionális eredmények

A hajformázó kefe egybefüggő sörtéivel védi és óvja a hajat a károsodástól és töredezéstől. A hálószerű filter megakadályozza a hajtöredezést, így a haj egészséges és selymes marad. A nagyméretű, 38 mm átmérőjű kerek kefefej ideális a göndörítéshez és a dúsításhoz, hogy lenyűgöző frizurákat hozhasson létre.

Praktikus kiegészítők és hosszú kábel - Kényelem és hordozhatóság

Az akasztókarika lehetővé teszi a kényelmes tárolást, így mindig kéznél van, amikor szüksége van rá. A működtető kábel hossza 2 m, így elegendő mozgásszabadságot biztosít a hajformázás során.

Tervezze meg és alakítsa át haját a Braun AS720 Satin Hair 7 Iontec fekete hajformázóval, amely erőteljes teljesítményt és kifinomult védelmet nyújt a tökéletes stílushoz.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest