Brother DCP-L2622DWYJ1 A4, Duplex, 34 lap/perc, Wi-Fi, USB Fekete-Szürke multifunkciós mono lézernyo

68 315 Ft
Budapest
2 napja, 18 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12034699
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A DCP-L2622DW-t úgy tervezték, hogy növelje a hatékonyságot, a gyors nyomtatási sebesség pedig segíti az intelligensebb munkát. A kétoldalas nyomtatási funkció időt takarít meg, és lehetővé teszi más feladatok elvégzését. Szkennelje be dokumentumait színesben vagy fekete-fehérben, és küldje el közvetlenül asztali számítógépére vagy mobileszközére.

Tegye könnyebbé a napját, és könnyítse meg a nyomtatást az egyszerű beállítással és az 5 GHz-es WiFi- vagy USB-kapcsolattal. Ennek a hatékony DCP-L2622DW-nek a használata a könnyen kezelhető vezérlőpult segítségével gyerekjáték.

A kiváló minőségű nyomtatási technológia biztosítja, hogy a nyomatok minden alkalommal hibátlanok és professzionálisak legyenek. A szakszerűen megtervezett DCP-L2622DW nagy kapacitású papírbemeneti és kimeneti tálcával rendelkezik, amely lehetővé teszi a hosszabb nyomtatást, míg a kompakt és csendes forma lehetővé teszi, hogy megszakítás nélkül dolgozzon kisebb munkaterületeken.

A Brother Mobile Connect segítségével teljes mértékben kezelheti Brother nyomtatóját a keze ügyében. Nyomtasson és szkenneljen dokumentumokat útközben. Emellett személyre szabhatja gyakran használt funkcióit, és feloldhatja a mobileszközről történő nyomtatás forradalmi módját. A kezdéshez töltse le az alkalmazást mobileszközére.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest