Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda (Nintendo Switch) játékszo

13 323 Ft
Budapest
1 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8074935
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda (Nintendo Switch) játékszoftver

Éld át két lenyűgöző világ találkozását a Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Feat. The Legend of Zelda játékban!

Fedezz fel egy egyedi ritmikus, rogue-like akció-kalandjátékot, ami a Crypt of the NecroDancer játékmenetét ötvözi a Legend of Zelda sorozat egyedi világával és zenéjével.

Hyrule királyát elaltatta egy gonosz veszedelem, ami egyre jobban elárasztja elvarázsolt zenéjének hangzavarával a királyságot. Kezdd el küldetésed a Crypt of the NecroDancer hősnőjével, Cadence-el, majd ha már elsajátítottad az alapokat, válaszd ki Linket vagy Zelda hercegnőt a kaland folytatására. Fedezz fel véletlenszerűen generált világot és kazamatákat a világ megmentő küldetésed során ebben a ritmikus csavarral ellátott akciódús kalandjátékban!

Navigálj keresztül a rejtélyes Lost Woods erdőn át, járd be Kakariko Village utcáit és látogasd meg a Legend of Zelda sorozatból származó karaktereket. Utazásaid során biztosan találkozol majd pár ismerős lakóval!

Ez az te utazásod, játsszd úgy, ahogy te szeretnéd! A Sztori mód rengeteg kihívással vár és egy két fős csapat helyi co-op módban is összehangolódhat a kalandra. Ha egy igazi ritmus mester vagy, akkor nehezítheted a játékot a Tökéletes módot játszva, ahol azonnal vége a játéknak, ha lekésel egy ütemet.

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest