Camry CR 6606, 1200 W, 25 cm sütőlap, 6 kis serpenyő, Fekete, Raclette grillsütő - ADLER

8 392 Ft
Budapest
3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12496916
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A modern, 1200 W teljesítményű Raclette CR 6606 grill tökéletes választás, ha meleg falatokat kell készíteni pár ember számára. Lehetővé teszi kedvenc ételének grillezését és pörkölt sajtos falatok elkészítését egyidejűleg.

Raclette – a nagy sajt

Volt idő, amikor a férfiak Svájcban a raclette-t – a hagyományos sajt egy fajtáját – a tűz fölött tartott kis serpenyőkön főzték. A finom sajtos étel izgalomba hozta az európaiakat, de nehéz volt elkészíteni az égési sérülések veszélye miatt. A nagy teljesítményű elektromos grillnek köszönhetően ma már nyugodtan követhetjük a svájciak nyomdokait. A CR 6606 Raclette egy grillsütő 6 tapadásgátló raclette serpenyővel van felszerelve, hideg tapintású kézzel. Nekik köszönhetően minden vendége elkészítheti az uzsonnát saját választása szerinti kísérőkkel.

Hagyományos grill

A CR 6606 teteje egy klasszikus elektromos grill. Felülete megakadályozza, hogy az étel rátapadjon, gyorsan elosztja a hőt és tartja a hőmérsékletet. Mindezek a funkciók lehetővé teszik az aromás steakek és a jól fűszerezett zöldségek grillezését. Végül ezzel a robusztus grillsütővel egyszerűen felmelegítheti a készételeket, beleértve a serpenyőben lévőket is.

Kényelem és biztonság

A Raclette Grillt úgy tervezték, hogy maximálisan felhasználóbarát legyen. A serpenyők könnyen behelyezhetők a sütőbe, de a CR6606 felépítése megakadályozza, hogy felboruljanak vagy véletlenül kivegyék őket. A grill és a serpenyők fogantyúi hűvösek maradnak még akkor is, ha a grill teljes erővel működik. A készülék kikapcsolása és kihűlése után könnyedén szétszedheti és megtisztíthatja a grillt. A tapadásmentes felület garantálja, hogy ezzel nem lesz gond.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest