Chipolino Funky roller - orange

13 990 Ft
Budapest
2 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12000568
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Játék
Leírás
Roller kicsiknek és nagyoknak! A Chipolino márkáról: az egyik legismertebb és legtöbbet választott márka a babatermékek piacán szerte Európában. Több évtizede dolgoznak azon, hogy minőségi, stílusos, változatos termékek kerüljenek az üzletek polcaira. A gyártó termékeit folyamatosan fejleszti, melyeket független laboratóriumokban tesztel. Csak minőségi alapanyagokkal dolgoznak figyelve az aktuális trendeket. Minőséget nyújtanak megfizethető áron. Jellemzői: 3 éves kortól 50 kg-os súlyhatárig használható; Könnyű alumínium szerkezet - 3 kg.; A roller magassága 3 pozícióban állítható; Csúszásgátló gumibevonat a markolaton a stabilabb fogás érdekében; Hátsó kerékfék; Kerékátmérő - elöl: 2*120 mm és hátul: 1*80 mm; Széles, csúszásmentes platform; Fogantyús hajtások a kompaktabb tárolás érdekében; Villogó tarka LED lámpák a kerekeken; A játék a gyermekjátékok biztonságára vonatkozó európai irányelvek és szabványok követelményeinek megfelelően készült.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Babatappancs bababolt és webáruház

  • +361394-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Chipolino Funky roller - blue/green
    Budapest
    Roller kicsiknek és nagyoknak! A Chipolino márkáról: az egyik legismertebb és legtöbbet választott márka a babatermékek piacán szerte Európában. Több évtizede dolgoznak azon, hogy minőségi, stílusos, változatos termékek kerüljenek az üzletek polcaira...
    3 hete, 3 napja
    13 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Babatappancs bababolt és webáruház

  • +361394-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest