Chipolino Macarena interaktív ugráló - Pink

31 990 Ft
Budapest
2 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11578688
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Játék
Leírás
Szórakozás a kicsiknek! A Chipolino márkáról: az egyik legismertebb és legtöbbet választott márka a babatermékek piacán szerte Európában. Több évtizede dolgoznak azon, hogy minőségi, stílusos, változatos termékek kerüljenek az üzletek polcaira. A gyártó termékeit folyamatosan fejleszti, melyeket független laboratóriumokban tesztel. Csak minőségi alapanyagokkal dolgoznak figyelve az aktuális trendeket. Minőséget nyújtanak megfizethető áron. Jellemzők: A játékot legfeljebb 11 kg-os súlyú, 76 cm-t meg nem haladó gyermekek számára szánják, akik egyedül, segítség nélkül meg tudják tartani a fejüket; 6 hónapos kortól Többfunkciós termék - aktív játékközpontként és hintaként is használható; FUNKCIÓK: Hinta funkció - a gyermeket kissé meglökik a lábával és ugrik; A termék aktív játékközpontként használható; Színes felső tábla játékokkal és zongorával - a zongora billentyűit lenyomva egyszerre szólal meg a dallam és a fény; Színes, érdekes és funkcionális - serkenti a hallást, a látást, javítja a gyermek testi koordinációját és egyensúlyát; 5 magassági pozíció beállítására van lehetőség; Az ülés 360 fokkal elfordul; Szükséges elemek: 3 db, AA típusú (LR6) 1,5V (nem tartalmazza a termék); A játék a gyermekjátékok biztonságára vonatkozó európai irányelvek és szabványok követelményeinek megfelelően készült.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Babatappancs bababolt és webáruház

  • +361394-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Chipolino Macarena interaktív ugráló - Blue
    Budapest
    Szórakozás a kicsiknek! A Chipolino márkáról: az egyik legismertebb és legtöbbet választott márka a babatermékek piacán szerte Európában. Több évtizede dolgoznak azon, hogy minőségi, stílusos, változatos termékek kerüljenek az üzletek polcaira. A gyá...
    3 napja, 5 órája
    31 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Babatappancs bababolt és webáruház

  • +361394-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest