Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Company of Heroes 2 Ardennes Assault PC

2 766 Ft
Budapest
2 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7409878
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A tartalom használatához szükséges a Company of Heroes 2 alapjáték Steam változatának megléte.
A Company of Heroes 2: Ardennes Assault a díjnyertes Company of Heroes 2 önállóan futó kiegészítőjének egyjátékos kampányát az a csata ihlette, amelyiket Winston Churchill a háború legjelentősebb amerikai ütközetének nevezett – ez nem más mint az ardenneki csata.Vedd át az amerikai csapatok irányítását a második világháború meghatározó ütközetében, amelyre az Ardennek sűrű erdeiben került sor. Verd vissza a német Nyugati Főparancsnokság váratlan ellentámadását a taktikai kihívásokkal teli nehéz terepen 18 vadonatúj szcenárió keretében.
Nemlineáris hadjárat

Vedd kezedbe a katonai hadműveletek korlátlan irányítását, te szabod meg, hol és mikor avatkozol a küzdelembe. Döntéseid következményei a hadjárat egészére kihatnak.

18 új szcenárió

Játssz újra egy történelmi ütközetet 18 vadonatúj szcenárión keresztül. Véletlenszerű bónusz célkitűzések gondoskodnak arról, hogy minden alkalommal más élményt nyújtson a játék. 

3 század

Irányítsd a sokoldalú deszantosokat, a kíméletlen gépesített gyalogságot, valamint a támogató tüzérséget. Döntsd el, melyiket veted be a küldetések során. Minden század saját parancsnokkal rendelkezik, akik képességeiket tekintve eltérnek egymástól.

Döntések és következmények

Fontold meg jól, mit választasz, mert a következmények nem csak az aktuális csata kimenetelét befolyásolják, hanem az egész századra hatást gyakorolnak. Egységeink egészségi állapota és tapasztalati szintje nem áll vissza kezdeti értékére két csata között, miáltal veteránjaink egyre hatékonyabbá válnak, viszont esetleges elvesztésük annál fájóbb lesz.

Fejlesztések

Minden század négy egyedülálló képességgel rendelkezik, amelyeket további hat fejlesztéssel egészíthetünk ki. 72 fejlesztési szintre tagolt képességfa révén igazíthatjuk parancsnokaink tudását a mindenkori igényekhez.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Company of Heroes 2: Master Collection PC
    Budapest
    Tartalom: Company of Heroes 2 játék Ardennes Assault kiegészítő DLC Case Blue Mission Pack DLC Southern Fronts Mission Pack DLC Victory at Stalingrad Mission Pack The Western Front Armies: US Forces kiegészítő The Western Front Armies: Oberkommando W...
    2 éve, 3 hónapja
    3 452 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest