Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Company of Heroes: Tales of Valor PC

1 646 Ft
Budapest
2 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7409743
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Company of Heroes: Tales of Valor az év játékának választott és a legmagasabb kritikai elismerésben részesített valósidejű stratégiai játékfranchise, a Company of Heroes kiegészítője új hadjáratokat, meghódítandó csatatereket és parancsra váró egységeket kínál. A Company of Heroes: Tales of Valorban a továbbfejlesztett játékmechanizmusok mellett 3 epizodikus kaland vár 9 küldetéssel, 3 új többjátékos mód és eddig nem látott képességek mellett.
Jellemzők:
3 realisztikus történet – Tapasztald meg a második világháború élményét a konfliktus mindegyik oldalán. Mindegyik epizód új küldetéseket és feladatokat tartogat számodra perzisztens környezetben.Közvetlen tűzvezérlés – A játékos taktikai és stratégiai döntések meghozatalán túl közvetlenül is irányíthatja a harctéri egységeket, így befolyásolva a csata menetét. Célozz, tüzelj és manőverezz valós időben, hogy kihasználd a változó körülmények.Parancsolj új egységeknek – Új gyalogos és motorizált egységek érhetőek el, mint a Schwimmwagen és a Staghound. A Schwimmwagen egy kétéltű, összkerékmeghajtású terepjáró, míg a Staghound egy jó manőverezőképességű 4x4-es páncélozott jármű.Foglalj el új területeket – A Villers-Bocage-i és más híres ütközetek által ihletett térképek állnak a játékosok rendelkezésére online módban.3 többjátékos mód – Új többjátékos módokkal ismerkedhetsz barátaiddal együtt. Váljatok tankparancsnokká és csapjatok össze a Panzerkriegben, válasszatok hősi egységeket és szorítsátok vissza az ellenség arcvonalát Assault módban, végül, de nem utolsósorban fogjatok össze Stonewallban a hullámokban érkező támadások visszaverése érdekében.
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Company of Heroes Complete Pack PC
    Budapest
    A Company of Heroes Complete Pack csomag a következőket tartalmazza: Company of Heroes alapjátékCompany of Heroes - Opposing Fronts kiegészítőCompany of Heroes - Tales of Valor kiegészítő...
    2 éve, 3 hónapja
    3 535 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest