Csodás porcelánok otthonra

Budapest
4 éve, 8 hónapja

Herendi, Zsolnay, Hollóházi… Olyan nevek, amiket valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Klasszikus, értékálló díszei az otthonnak és ha vigyázva használjuk őket, a családi ünneplések éke lehet mindegyik. 

Nem véletlen, hogy a Maxapró oldalon is találunk jónéhány neves eladó porcelánt, heti válogatásunkban a legszebbek közül szemezgettünk.


Első két kedvencünk ezek a hasonló méretű, kb. 7 centis bonbonier tálak. Ezek nevükből eredően elsősorban apró bonbonok tárolására készültek, mindkettő Herendi porcelán. 

Az első egy szív alakú, rózsás darab, Viktória mintás Herendi bonbonier tál, 15 000 Ft az ára,


Viktória mintás Herendi tál 


A másik egy Rothschild mintás Herendi tál, a mi személyes kedvencünk, az apró, kézzel festett madarak részletgazdagsága miatt. Ez a darab valamivel kisebb, így 12 500 Ft-os áron hirdetik.


Herendi bonbonier tál

 

Következő választottunk ez a Hollóházi kávéscsésze aljjal. Sajnos csak egy darab eladó belőle, de aki szereti megadni a módját a kávézásnak, annak jó vétel lehet, mindössze 2 000 Ft az ára.


Hollóházi kávéscsésze aljjal 


Hogy gyönyörű Zsolnay termékek se maradjanak ki a sorból, két vázát hoztunk a válogatás végére. A kisebb váza 16,5 cm magas, a nagyobb pedig 26 cm-es. Mintájuk hasonló, a színvilág megegyezik, egymás mellett is jól mutathatnak. Akinek megtetszettek, 19 800 Ft-os és 34 800 Ft-os áron vásárolhatják meg.


26 cm-es Zsolnay váza

 

 

Kisebb eladó Zsolnay váza

 




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest