Csúcskategóriás iPad elérhető áron - ez a Rejoy.hu

Budapest
6 hónapja, 2 hete

Egy-egy új, csúcskategóriás táblagéphez nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki ilyen készülékre vágyik, hiszen a legújabb szériák ára akár több százezer forint is lehet. Ennek köszönhetően egyre többen gondolkodnak használt tablet vásárlásban, amivel a pénztárcánk mellett a környezetünket is óvjuk. A Rejoy.hu a használt okostelefonok és táblagépek adásvételét teszi egyszerűvé és biztonságossá. Mutatjuk is hogyan!


Ipad, mobiltelefon

Képek forrása: canva.com

 

Felújított táblagépek megbízható forrásból

 

A Rejoy.hu 2019-es alapítása óta már számos használt elektronikai cikket eladónak és vásárlónak könnyítette meg az életét azzal, hogy létrehoztak egy könnyen és biztonságosan használható adásvételi rendszert.

A Rejoy.hu felszámolja a használt iPad vásárlásával járó kockázatot, hiszen minden darab teljeskörű külső és belső ellenőrzésen megy keresztül. Szakértők ellenőrzik a hardvert és a szoftvert, valamint a többlépcsős folyamat során megbizonyosodnak arról is, hogy a készülék minden eleme rendben van.

Az ellenőrzéseknek hála biztosak lehetünk abban, hogy a webshopban elérhető tabletek az eredeti állapotukhoz képest 85-90%-os állapotban vannak.

Azt kapod, amit látsz

 

A Rejoy.hu oldalán profi, HD minőségű képek készülnek minden egyes tabletről, valamint részletes leírás is olvasható a készülékek mellett, így vásárláskor biztosak lehetünk abban, hogy a csomagban az általunk választott iPad Air lapul majd.

Ha azonban mégsem felel meg a tablet az elvárásoknak, a Rejoy.hu 60 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal, ami azt jelenti, hogy a kézhezvételtől számítva ennyi idő áll rendelkezésre a táblagép visszaküldésére.

Garancia

 

A használt elektronikai cikkekkel kapcsolatos leggyakoribb ellenérv a garancia elvesztése, hiszen meghibásodás esetén nem ritka, hogy vagyonokat kell fizetni a javításra, mert a garancia már valószínűleg nem él.

Ezekre az aggodalmakra válaszként a Rejoy.hu minden használt tablet esetén 24 hónap garanciát biztosít arra az esetre, ha a készülék ebben az időszakban meghibásodik.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest