Dahua LM32-E230C 31.5" E-LED Full HD DP/HDMI Fekete-Piros ívelt gamer monitor

85 516 Ft
Budapest
1 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11089961
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Számítástechnika, Hardver
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Dahua LM32-E230C  monitor egy lenyűgöző választás azoknak, akik a legjobb játékélményt és látványt keresik. A monitor hatalmas, 31.5 hüvelykes méretével és ívelt kialakításával valóban elmerülést biztosít, ami tökéletesen megfelel a játékok intenzív világához. A Full HD felbontás pedig kristálytiszta képet nyújt, így a részletek és a textúrák élesek és valóságosak lesznek.

A monitor számos csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve a DisplayPortot és az HDMI-t is, így könnyedén csatlakoztathatod a különböző játékkonzolokat, számítógépeket vagy más eszközöket. 

A Dahua LM32-E230C nem csak a látványt illetően nyújt kiváló teljesítményt, hanem a játékélményt is tovább fokozza. A gyors válaszidő és a magas frissítési ráta révén a jelenetek simák és élesek lesznek, minimális szellemképpel és elmosódással. Ez különösen fontos a gyors tempójú játékok esetében, ahol minden ezredmásodperc számít.

A monitor fekete színben pompázik, ami eleganciát és stílust kölcsönöz a játékszobának vagy munkaterületnek. A környezetbarát LED háttérvilágítás nem csak energiatakarékos, hanem élénk színeket és mély feketéket eredményez, ami tovább növeli a látvány élményét.

Összességében a Dahua LM32-E230Cmonitor egy olyan eszköz, amely magas szintű teljesítményt és látványt kínál a játékosoknak és multimédiás felhasználóknak egyaránt. Kombinálja a lenyűgöző képminőséget az ergonomikus kialakítással és a csatlakozási lehetőségek sokféleségével, hogy a játék mindig a legmagasabb színvonalon teljesüljön.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest