Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Darksiders II: Deathinitive Edition (PC) DIGITAL PC

1 562 Ft
Budapest
2 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7409544
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Légy félelmetes erő, amiben mindenki fél, de semmi nem kerülheti el. A napok végén felébresztett halál után a legendás négy lovas közül a legfélelmetesebb a testvére nevének megváltására törekszik. Az út során a Lovas felfedezi, hogy egy ősi harag fenyegetheti a Teremtés egészét. Halál él!

Deathinitive Edition jellemzői:A Darksiders 2, az összes DLC-vel együtt és beépítve a játékba, amelynek teljes lejátszási ideje több, mint 30 óraÁtdolgozott és hangolt játék kiegyensúlyozó és zsákmányelosztásTovábbfejlesztett grafikus megjelenítő motor a jobb vizuális minőség érdekében, különös tekintettel a megvilágításra és az árnyékokraFejlesztett és átalakított szintű, karakter- és környezeti grafikaNatív 1080p felbontással futSteam kereskedési kártyák
Jellemzők:Play Death : Legyél a legfélelmetesebb a legendás négy lovas közül, akik egész világokat és harci erõket el tudnak pusztítani a menny és pokolon túl.Epikus univerzum : A játékos által korábban látott dolgoktól eltérően, Joe Mad egyedi stílusában.Játékosválasztás és testreszabás : testreszabhatja tapasztalatait változatos páncélkészletekkel, fegyverekkel és ügyességi fákkal, lehetővé téve a játékosok számára saját haláluk létrehozását.Replay-képesség : Fedezze fel a hatalmas nyitott világot, végezzen tucatnyi oldalsó küldetést, és testreszabhatja halálát egy teljes szintező rendszerrel, Ügyességi fákkal és végtelen felszerelési kombinációkkal.Átkelés : A halál egy fürge és agilis karakter, amely hihetetlen akrobatikus látványosságokra képes, lehetővé téve a játékosnak, hogy még mindig soha nem fedezze fel a világot.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forty.hu

  • 4207043-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest